Curbishley fornøyd med å få tilslaget på Murphy

Charlton-manager Alan Curbishley er storfornøyd etter å ha sikret seg Danny Murphy for £2.5M. Dudek får tillit? Real benekter Owen-interesse. Bolton jakter fortsatt Diouf. Reservelagskamp flyttes. Ny sjanse for Smyth.

Charlton-boss Alan Curbishley er meget godt fornøyd med å ha sikret seg Danny Murphy for £2.5M i dag.

 

- Danny er en spiller vi har hatt i kikkerten en tid, men det var først denne uken han ble tilgjengelig. Vi meldte vår interesse umiddelbart, og selv om han også ble linket til andre klubber, følte vi hele tiden at vi hadde en mulighet til å sikre oss spilleren, uttalte Curbishley etter at handelen gikk i orden.

 

- Det faktum at han har valgt å komme hit fremfor et par andre klubber i Premier League, mener jeg er et uttrykk for at vi er på riktig vei her i Charlton. Det faktum at vi har kjøpt en engelsk landslagsspiller fra en av landets største klubber, viser at taktikken vår på transfermarkedet gir resultater. Vi har vært tålmodige, og beholdt fokus, i denne saken, og han er den type kvalitetsspiller jeg alltid har følt vi har trengt, avslutter Curbishley.

 

Liverpool hentet Danny Murphy fra Crewe for £3M i 1997, og han fikk 249 kamper og gjorde 47 mål for de røde.

 

Dudek får tillit?

Liverpool Echo hevder at Jerzy Dudek vil bli foretrukket fremfor Chris Kirkland mellom stengene i Liverpools møte md Grazer AK i kveld. Avisen forventer også at Djibril Cissé og Milan Baros vil utgjøre spissduoen, og at Jamie Carragher vil utgjøre midtforsvaret sammen med Sami Hyypiä, mens Josemi vil bekle høyrebacken. Steven Gerrard har erklært seg selv spilleklar, og vil være lagets kaptein, mens Steve Finnan kan få plassen på høyresiden av midtbanen.


Real benekter Owen-interesse

Den spanske avisen Marca hevder at det ikke finnes substans i ryktene om at Real Madrid skal være ute etter Michael Owen. Real-trener Jose Antonio Camacho skal ha uttalt at han først og fremst ser etter forsterkninger i forsvar og på midtbanen. Chris Bascombe i Liverpool Echo hevder imidlertid at Owen faktisk kan være Real-spiller før dagen er over, og at det var Madrid-klubbens £10M tilbud som førte til at Owens kontraktsforhandlinger med de røde brøt sammen. Dersom Owen forlater Liverpool tror Bascombe at pengene vil bli brukt til å hente Shaun Wright-Phillips eller Damien Duff til klubben.

 

Bolton fornyer interessen for Diouf

I det El-Hadji Diouf skal stå på terskelen til å signere en låneavtale med Malaga for ett år, der Malaga ifølge enkelte kilder betaler Liverpool £700,000 for lånet kontant, mot at Liverpool betaler halvparten av spillerens lønn i perioden,  rapporterer Liverpool Echo at Bolton igjen viser interesse for senegaleseren. Echo hevder også at den spanske nykommeren Levante nå har vist sin interesse for Diouf, men påstår at spilleren møtte Bolton-boss Sam Allardyce i går for å diskutere en overgang til Reebook Stadium. Bolton ønsker imidlertid kun en låneavtale, mens Liverpool først og fremst ønsker å selge spilleren.  På ryktebørsen i dag nevnes for øvrig at Rafael Benitez også har følere ute etter Alan Shearer, samt unge Juanfran hos Real Madrid, men dette tar vi med en solid klype salt.

 

Reservelagskamp flyttes

Reservelagets bortekamp mot Middlesbrough neste uke har blitt flyttet fra tirsdag til onsdag. Kampen blir spilt på banen til Billingham Synthonia FC, og har nå avspark kl.20.00 den 18.august .

 

Ny sjanse for Smyth

Liverpools unge reservespiss Mark Smyth har blitt tatt inn i varmen igjen av Rafael Benitez. Spanjolen har bestemt seg for å beholde Smyth ut kontraktstiden, som løper i ett år til. Dette etter at Gérard Houllier ønsket å kvitte seg med unggutten allerede i sommer.

 

- Den nye manageren vil ta en titt på Mark, og bedømme han. Han trener nå fulltid på Melwood, og har ett år igjen av kontrakten, bekrefter Hugh McAuley.

 

Fortsatt billetter til Tottenham

Liverpool FC har fortsatt ikke solgt ut sin kvote med billetter til serieåpningen på White Harte Lane, og tilbyr nå billetter til alle sesongkortinnehavere som var på minst 5 bortekamper i fjor.