Dalglish: -Cissé vil blomstre

King Kenny har stor tro på Cissé, Bruce Grobbelaar fyller år, Kewell fortsatt usikker.

Kenny Dalglish er overbevist om at Djibril Cissé vil slå ut i full blomst selv om spissen har fått en trang start i engelsk fotball. –Det tar alltid tid å tilpasse seg et nytt miljø, se på Henry og Pires. I Auxerre var han vant til å være ensom spiss der laget serverte ham ballen og håpet han skulle gjøre noe med den. Nå må han spille mer med lagkameratene og jobbe langt hardere uten ball. Jeg har sett tegn på at han begynner å få tak på den engelske fotballen, sier vår tidligere manager. Dalglish advarer nå kommende motstandere mot en målfarlig franskmann. –Han har scoret selv om han ikke har vært i storform. Det er en advarsel til lagene som skal møte Liverpool framover. Han lærer seg å spille med Milan Baros og Luis Garcia, han vil blomstre, fortsetter ”King Kenny”.

KEWELL USIKKER
Harry Kewell er fortsatt svært usikker med tanke på spill for Australia i kampene mot Salomonøyene. Kewell har reist til Australia, men han blir trolig utelatt fra lørdagens kamp. Australieren får nå åtte timer med behandling mot strekkskaden. Romkamerat Lucas Neill forteller at Kewell er svært spillesugen. –Han får intensiv behandling nå, men han er fast bestemt på spille en rolle i kvalikkampene, sier Blackburn-spilleren.

IBANEZ GLAD FOR INTERESSE
Atletico Madrids solide forsvarer Pablo Ibanez setter pris på ryktene om en overgang til England, men avviser at han har vært i kontakt med ulike klubber. Liverpool, Arsenal og Manchester United settes alle i forbindelse med Ibanez. Stopperen ankom Atletico i sommer fra Albacete og har storspilt i sesonginnledningen.

BRUCIE FYLLER ÅR
Vår tidligere superkeeper, Bruce Grobbelaar fyller 47 år i dag. Brucie spilte 628 kamper for de røde og vant hele seks ligatitler. En annen ex. rød, Larry Lloyd fyller 56 år i dag. Stopperen spilte 218 kamper for oss før han gikk til Coventry. Senere var han en av de viktigste spillere i Brian Cloughs suksessrike Nottingham Forest. Lloyd vant en ligatittel med både Liverpool og Nottingham.

ALT VAR BEDRE FØR
Ordspillet har blitt mer sannhet enn ironi, men det var virkelig bedre før. For fjorten år siden vant vi 6. oktober vår tolvte strake kamp i ligaen. Det er også klubbrekord. Liverpool slo nemlig Derby med 2-0 etter mål fra Ray Houghton og Peter Beardsley (str). Året etter fikk Rob Jones sin debut for Liverpool i en 0-0 kamp mot Manchester United. Graeme Souness kastet den talentfulle høyrebacken rett inn på laget etter overgangen fra Crewe. Gary Ablett ble for øvrig utvist i kampen.