Danny Murphy: Charlton favoritter

En overgang til Charlton virker nå mest aktuelt for Danny Murphy. McAuley brukbart fornøyd tross tap, og Partridge og Mellor snart tilbake. Grazer-Liverpool i kveld.

Likevel London for Danny?

Avtalen med Tottenham sprakk i 12.time for Danny Murphy, etter at klubbene først var blitt enige om en overgangsum.  Mange tror nå at det er Charlton som blir den neste arbeidsgiveren for midtbanespilleren.  Rapporter sier at Charlton også fikk godtatt et bud på Danny av LFC, som om dette ikke er bekreftet på Anfield.  Hvis så er tilfellet er det altså bare opp til spiller og kjøpende klubb om å bli enige om de personlige betingelsene.  Everton skal også være interessert, men har neppe økonomiske midler til å være med i kampen om 27-åringen.

 

Partridge tilbake neste uke

Til tross for at det ble 0-1 tap i den første ligakampen mot Manchester City i går, sa trener Hugh McAuley seg rimelig fornøyd med sitt for dagen unge mannskap:  - Vi hadde et ungt lag og vi gjorde en grei kamp uten å skape noe særlig mot City.  Vi hadde i perioder et brukbart pasningsspill og Welsh og Biscan jobbet hardt på midtbanen, men fikk det ikke til lengst fremme.  Jeg syntes James Smith og Danny O’Donnell, som begge holder til på akademiet, gjorde det bra som midtstoppere.  Igor Biscan hadde igjen en bra kamp, og John Welsh viste energi og god innstilling.  Hvis han fortsatter å vise at han er sulten så vil han få en ny sjanse.

Hughie kunne også fortelle at Richie Partridge nå snart er spilleklar etter sin langvarige skade, og det kan være aktuelt å benytte ham i kampen mot Middlesbrough i neste uke.  Det går også bra fremover med Neil Mellor, som kan være klar til kamp om et par ukers tid. 

 

Grazer-Liverpool

Avspark for den viktige kvalifiseringskampen til Champions League er kl 20.45. 
Vi følger kampen kontinuerlig her på liverpool.no, og har i tillegg fyldige rapporter ved pause og slutt, samt spillervurdering kort tid etter at kampen er ferdig. 
Du får også lagoppstilling, scoringer og alt det vesentlige hvis du benytter for SMS-tjeneste.

Kampen sendes på den engelske kanalen FIVE, som kan vises av de fleste puber som også har Sky Sports.  Hjemmesiden til Liverpool vil ha kommentering fra kampen, men ikke bilder.