Diouf i samtaler med Malaga

El-Hadji Diouf skal denne uken ha vært i samtaler med Malaga om en låneavtale for 2004/2005. Medjani-utlån bekreftet. Fortsatt billetter til Tottenham. Wright sa opp!

Ifølge en rekke nettsteder, deriblant BBC, har El-Hadji Diouf denne uken vært i Spania og holdt samtaler med Malaga. Det tyder dermed på at Diouf har akseptert at han ikke er med i Rafael Benitèz sine fremtidsplaner. Senegaleseren nekter imidlertid å gi slipp på de £40,000 i uken han har hos Liverpool, og dermed må nok de røde avfinne seg med at det hele ender med en låneavtale for 2004/2005 sesongen. Spanjolene klarer nemlig ikke å matche den lønnen Diouf har på Merseyside.

 

Ifølge BBC uttaler en talsmann for Malaga følgende i sakens anledning: - Diouf var her, og forlot Malaga nesten overbevist om at han kom til å skrive under for oss.  Vi håper at saken er avgjort innen tirsdag eller onsdag i neste uke.

 

Diouf skal ha satt seg på flyet til Spania ikke lenge etter at Liverpool og Rafael Benitéz kom hjem fra USA-turnéen. Trolig har senegaleseren da fått bekreftelsen han søkte fra den nye Liverpool-sjefen, om at han ikke figurerte i hans fremtidsplaner. Diouf og hans agent skal ha diskutert en låneavtale med Malagas representant Manuel Ruiz i tre stive timer på Tryp-Alamedia hotell, før de satte seg på flyet hjem igjen. Spanske aviser skal for øvrig også ha brakt bilder av Diouf spaserende på sjøpromenaden i Malaga.

 

Fem andre klubber skal også ifølge ryktene være interessert i å låne Diouf , deriblant Bolton og Charlton, men både spilleren selv og Liverpool FC skal foretrekke at han spiller utenlands den kommende sesongen.

 

Liverpool bekrefter Medjani-utlån

Dersom Diouf nå skulle vise seg å gå på lån til Malaga, vil han føye seg inn i rekken av fransktalende Houllier-signinger som blir lånt ut fra Liverpool for den kommende sesongen. Fra før er Bruno Cheyrou (Marseille),  Alou Diarra (Lens),  Anthony Le Tallec (St.Etienne) og Gregory Vignal (Rangers) lånt ut for hele 2004/2005 sesongen, og i dag kom også den endelige bekreftelsen fra Liverpool FC på at Carl Medjani går til den franske 2.divisjonsklubben Lorient på en lignende avtale. Disse utlånene skal visstnok samtlige strekke seg til 30.juni 2005.

 

Flere billetter til Tottenham-kampen

Liverpool FC kunngjorde i dag at de har noen få billetter igjen til seriepremieren mot Tottenham i London. Disse vil bli solgt fortløpende til sesongkortinnehavere som var på 7 eller flere bortekamper i fjorårssesongen.

 

Wright sa opp

Som lyn fra klar himmel sa den tidligere Liverpool-stopperen Mark Wright i dag opp sin stilling som manager for Chester. Wright ledet klubben til opprykk fra Nationwide Conference i fjor, og det skal ikke være fotballmessige årsaker til at han i dag forlot klubben dagen før de skulle sparket i gang sesongen borte mot Notts County. Assistent-manager Dave Moss skal også ha sagt opp sin stilling.

 

Wright har vært manager i Chester siden januar 2002, og har vært en suksess på Deva Stadium, noe som altså kuliminerte med opprykk i vår. Wright har nektet å kommentere årsaken til oppsigelsen.