Djibril Cissé skadet

En ankelskade tidlig i siste kamp for Auxerre gjør at toppscoreren trolig er ute i om lag en måned. Nye uttalelser fra Rafael Benitez.

Skuffende avskjed for Cissé

Djibril Cisse måtte forlate banen etter tretten minutter i ligaavslutningen borte mot Nice.  En ankelskade hindret ham i muligheten til å sette scoringsrekord i fransk fotball.  Cissé ble uansett suveren toppscorer med 26 mål, foran Frei(19), Drogba(18) og Pauleta(18).  Auxerre endte på 4.plass i ligaen, og er dermed klar for neste års UEFA-Cup.  Angriperen, som er ventet å skrive under for Liverpool 1.juli, sa etter kampen at det var en skuffende måte å forlate Auxerre på.  Han bekreftet at ankelen ikke var brukket, og at det trolig vil holde ham ute i om lag en måned.  Liverpool vil håpe at de antagelsene er riktige, slik at hurtigtoget er klar helt fra pre-season trening starter opp igjen tidlig i juli.

 

Benitez avviser rykter

Sky Sport har i kveld en uttalelse fra Rafael Benitez, hvor sukesstreneren til Valencia avviser tidligere sitater hvor han skal ha bekreftet at han har hørt om interesse fra Liverpool.  ”Jeg kjenner ikke til det.  Jeg har kontrakt med Valencia og har allerede begynt å forberede til neste sesong.  Jeg skal til England til sommeren, men bare sammen med Valencia for å spille pre-season."  Benitez la til at det ville vært fint å en gang lede en av de store klubbene i England, men at han for øyeblikket kun tenker på Valencia, og spesielt etter en slik sesong som de har hatt.

Det har i det siste dagene blitt spekulert heftig om at Benitez er høyt oppe på ønskelisten til Liverpool når man nå tilsynelatende søker etter en ny manager.