Drømmedagen

Neil Mellor var i skyene etter sine to mål i går. Rafael Benitez avviser ikke at spissen får spille på lørdag. Steven Gerrard hyller Emlyn Hughes.

- Det er enhver unggutts drøm å score foran The Kop. Det var en svært spesiell følelse, særlig fordi målene avgjorde kampen. Jeg kunne knapt stå oppreist etter at jeg scoret det første, for jeg var så glad, jubler Neil Mellor (bildet) etter sine to mål mot Middlesbrough i går.
Han har scoret for førstelaget før, men da på bortebane. "Boy Mellor" tror nå at Liverpool kan vinne hele Ligacupen, og han håper at Rafal Benitez bevarer troen på sitt unge ligacuplag.
- Jeg tror han er modig nok til det. Og hvis han er det, skal vi vise at han hadde rett, avslutter spissen, som er høyaktuell for spill i lørdagens ligakamp.

- Imponerende unggutter
Om det skal skje, er det selvfølgelig Benitez som bestemmer. Han er slettes ikke avvisende, selv om både Milan Baros og Florent-Sinama Pongolle (skaden i går var bare krampe) ventes å være tilbake til helga.
- Vi får se. Enhver spiller som spiller godt vil få sine sjanser, konstaterer Liverpools spanske sjef, som skrøt av sine unge spillere etter gårsdagens seier.
- Jeg har sett på treningene hvor godt de kan spille. De har jobbet hardt sammen med Hughie McAuley på treningsfeltet. Jeg tror ellers at det viktig at ungguttene får oppleve at de får sjansen når de jobber hardt, påpeker Benitez.

Glad Partridge
En av dem som har jobbet hardt, og som nå fikk sjansen, er Richie Partridge. Etter lenge å ha vært plaget med en kneskade, kom han inn som innbytter i går kveld. Først skaffet han nesten Liverpool et straffespark, og så slo han den målgivende pasningen til Mellors første scoring.
- Det var helt herlig, Anfield en svært spesiell arena. Nå må jeg bygge videre på dette. Jeg har et år igjen av kontrakten og må bare fortsette å jobbe hardt. Da får jeg forhåpentligvis nye sjanser, sier den irske vingen.

"Stevie G" hedrer "Crazy Horse"
Som representant for spillerne, har dagens Liverpool-kaptein, Steven Gerrard, gått ut med en hyllest til nylig avdøde Emlyn Hughes.
- Han var en fantastisk spiller og god kaptein for Liverpool og England. Det er bare å ta en titt på hva han vant, mener Gerrard.
- Bortgangen hans har berørt alle i klubben. De fleste av spillerne er for unge til å ha sett ham spille, men vi har hørt alt om det fra fedrene våre, forklarer "Stevie G".
På Anfield i går ble Hughes hyllet av Liverpools supportere, som markerte bortgangen med ett minutts absolutt stilhet. Rafael Benitez ble svært grepet av stemingen, og han omtalte etterpå Liverpools supportere som "veldig spesielle".

Støtte til Kewell
I går fortalte vi at Rafael Benitez har gitt Harry Kewell et spesielt treningsprogram for at han skal komme i bedre form. Australias manager tar likevel ut Kewell til privatlandskampen mot Norge.
- Harry går gjennom en tøff periode - det tror jeg alle vet. Men jeg er ikke bekymret hva gjelder landslaget, for der leverer han alltid varene, skryter Frank Farina.

Houllier ikke til Wales
Gerard Houllier var, sammen med blant andre Ian Rush, en av kandidatene som ble vurdert for rollen som manager for Wales. Rush har allerede takket nei, og nå gjør Gerard Houllier det samme, melder BBC.