Dudek: - Vi kan vinne åtte av de ti siste

Jerzy Dudek er tilbake som nummer en og tror at Liverpool får en sterk avslutning på sesongen. Likevel tvil om Steven Gerrard? Liverpool skal spille tre kamper i USA.

- Det er i våre hender

Jerzy Dudek har stor tro på at Liverpool vil greie den mye omtalte fjerdeplassen i Premier League, og det at man har igjen de fleste av konkurrentene som kjemper om plassen rett nedenfor pallen tror han bare er en fordel:  - Vi vant vår hengekamp slik at vår posisjon nå er mye bedre enn den var.  Vi må vise den samme innstilling og vilje som vi viste mot Portsmouth også i de neste kampene.  I likhet med Portsmouth så vil Wolves komme inn på desperat jakt etter poeng.  Spiller vi som mot Portsmouth bør det imidlertid ikke by på problemer for oss.

 

- Hvis en ser på de kampene vi har igjen vil det være mulig å vinne minst åtte av dem.  I fjor sluttet vi med en lignene rekke av resultater, og året før der igjen tror jeg vi bare tapte en av våre ti siste.  Jeg kan ikke se noen grunn til at vi ikke skal greie det igjen.

 

Det er noen vanskelige kamper, men det burde hjelpe oss at vi møter lag som Charlton, Birmingham, Fulham og Newcastle.  De har det samme målet som oss, slik at dette er helt i våre egne hender.

 

Dudek vil nå være sikker på en plass mellom stengene den nærmeste måneden siden konkurrenten om keeperplassen, Chris Kirkland, nylig brakk håndleddet.  Polakken innrømmer at det føles mer komfortabelt når han ikke har en slik frykt over å miste posisjonen som førstekeeper:  - Jeg er veldig lei meg på vegne av Chris, og jeg vet at han hadde følt det samme for meg dersom situasjonen hadde vært motsatt.  Nå som det er jeg som spiller vet jeg hva jeg må gjøre og du får litt mer selvtillit når du også vet at det er trolig at du får beholde plassen framover.  Både Chris og jeg har ambisjoner.  Han ønsker å spille for landslaget, og siden det er et faktum at England har hatt problemer med sine keepere gir det ham en stor sjanse til å kunne gjøre det.  Da behøver han imidlertid å spille for klubblaget.  Situasjonen er lik for meg.

 

Liverpool håper på kapteinen

Gérard Houllier er i dag litt mer forsiktig angående Steven Gerrards muligheter til å spille morgendagens kamp mot Wolverhampton.  I går sa han at Stevie G ikke hadde noen problemer etter at han fikk en ankelskade i siste oppgjør mot Portsmouth, mens manageren nå ”håper” at han vil bli friskmeldt i tide.

 

Tre kamper i USA

Liverpool bekrefter i dag at klubben skal spille tre kamper i USA under pre-season.  Ifølge arrangørens egen hjemmeside av ”Champions World series” spiller de røde mot Celtic og Roma, men fra Anfield vil man foreløpig ikke si noe om motstandere, kampsted eller datoer.  Ifølge programmet vil man møte Celtic 26/7 og Roma 3/8, mens den siste kampen trolig spilles på en dag i mellom disse datoene.