Duo uttatt på England U19

David Raven og Mark Smyth er tatt ut på det engelske U19-landslaget. Stephen Vaughan på prøve i Swansea. Dave Shannons U17-lag spilte 1-1 borte mot Leeds etter at tidlig ledningsmål av John Paul Kelly.

David Raven (bildet) og Mark Smyth er uttatt i Englands U19-tropp til privatlandskampen borte mot Tyskland tirsdag 30.mars kl.18.30. David Raven har vært landslagskaptein og fast inventar på dette aldersbestemte landslaget i en årrekke, mens det er svært overraskende å se Mark Smyth tilbake i troppen. Han har ikke spilt landslagsfotball siden forrige sesong, og er blant U19-spillerne som ikke blir oppgradert til å trene med Liverpools førstelagsspillere på Melwood etter sesongslutt. Landskampen er den siste før England U19 reiser til EM-kvalifiseringen som spilles som en mini-turnering i Slovenia i april. Kampen sendes direkte på både DSF og Sky Sports.

Vaughan på prøve i Swansea

Stephen Vaughan har gått på prøve til 3.divisjons-klubben Swansea City etter at det ble klart at 19-åringen ikke har noen fremtid i Liverpool. Backen, som også kan benyttes på midtbanen, hadde et år igjen av sin profesjonelle kontrakt på Anfield, men de røde har besluttet å løse spilleren fra kontrakten.

Uavgjort for U17

Liverpools U17-lag spilte 1-1 borte mot Leeds lørdag. Allerede etter to minutters spill hadde hjemmelaget en avslutning i tverrliggeren, men det var de røde som tok ledelsen ved John Paul Kelly i det 4.minutt. Deretter reddet Liverpool-keeper Paul Lancaster glimrende to ganger, og holdt gjestene inne i kampen.  Leeds-keeperen sto så for en dobbelredning på forsøk fra Karl Noon og Danny Smith, før Conal Platt headet like over på et innlegg fra John Paul Kelly på overtid i 1.omgang. Mens Leeds presset på for utligning i 2.omgang, skjøt Karl Noon langt utenfor på et kontringsforsøk. Leeds utlignet i det 58.minutt etter at Paul Lancaster hadde gitt en retur. Yorkshire-laget var nærmest seieren med et nytt skudd i tverrliggeren, en god avslutning like utenfor, og nok en mesterlig redning av Paul Lancaster – Liverpools beste i denne kampen. Imidlertid kunne Dave Shannons elever ha stjålet alle poengene i sluttminuttene da John Paul Kelly misbrukte en kjempesjanse, da han var alene igjennom.