EKSKLUSIVT: Kirkland brakk håndleddet

Chris Kirkland skal ha brukket håndleddet på dagens trening. Det betyr at den skadeforfulgte keeperen sannsynligvis blir satt på sidelinjen i seks uker. Forslag om vinteropphold nedstemt.

Fra sikre kilder i England opplyses det at Liverpools førstekeeper Chris Kirkland har brukket håndleddet. Det skal ha skjedd på dagens trening, og det meste tyder på at 22-åringen blir satt på sidelinjen i seks uker. Dermed tar Jerzy Dudek over målvaktsjobben, mens Patrice Luzi blir reservekeeper.

 

Det er et nytt tilbakeslag for Chris Kirkland som har vært svært utsatt for skader etter overgangen fra Coventry i august 2001.  Han har aldri fått sjansen til å etablere seg skikkelig på førstelaget før han må ut med ny skade. Keeperen med U21-landskamper for England har hatt en rekke problemer med ryggen, og sist sesong skadet han korsbåndet i kneet i FA-cupkampen mot Crystal Palace i januar, og var ute resten av sesongen. Denne sesongen tok han over keeperplassen fra og med oppgjøret mot Middlesbrough 22.november, men allerede 2.juledag var det ut med fingerbrudd. Etter comebacket ble det nå altså bare fem kamper før uhellet var ute igjen.

 

Ikke vinteropphold i England

Det svært ønskede vinteroppholdet blant managerne i England blir det ikke noe av. Det har blitt blokkert av FA-cupkomiteen fordi de ikke ønsker å droppe omkampene i 5. og 6.runde i FA-cupen, noe som hadde vært nødvendig for å få terminlista til å gå opp.