Emile Heskey eneste på behandlingsbenken

Kirkland, Smicer, Sinama-Pongolle og Baros er alle skadefrie og tilbake i full trening. David Raven ute i to uker. Comeback for David Mannix. Ny dato for reservelagskamp mot Bolton.

Nesten skadefri tropp til Bolton

Gérard Houllier bekrefter at Emile Heskey er den eneste som nå er i behandlingsrommet når det trenes på Melwood.  En hamstring strekk vil trolig holde den store angriperen utenfor i ytterligere et par uker til.

Chris Kirkland og Vladimir Smicer er tilbake i full trening, mens Milan Baros og Florent Sinama-Pongolle spilte mandagens reservelagskamp mot Newcastle.  Skadesituasjonen er dermed vesentlig bedre enn den har vært på lenge, og Houllier vil ha en nesten full tropp å velge fra til lørdagens kamp mot Bolton:  - Milan vil trolig behøve enda en reservelagskamp til, men det var godt å se ham tilbake.  Flo er aktuell for Bolton nå, og både Vladi og Chris er tilbake i trening.  Det betyr at det bare er Emile som nå tilbringer tiden i behandlingsrommet.

 

Lyskestrekk for Raven

David Raven(bildet) pådro seg en lyskestrekk i mandagens reservelags.  Den engelske juniorlandslagspilleren fikk være med fra start på et sterkt mannskap, og vil ventelig få mer spilletid for reservene nå som Jon Otsemobor er gått på lån til Bolton.  Et to ukers avbrekk kommer derfor svært ubeleilig for den ambisiøse scouseren, som også trolig vil miste en kamp for England mot Nederland.

 

Mannix tilbake i trening

David Mannix vil ventelig spille for U19 når disse reiser til Manchester City på lørdag.  Den 18-årige midtbanespilleren regnes som et av de største talentene på akademiet, men en alvorlig kneskade har medført flere operasjoner og satt et spørsmålstegn ved hans videre karriere.  Mannix spilte noen få kamper i høst, før kneet hovnet opp igjen.  Nå er han tilbake på treningsfeltet, og det er all grunn til å ønske lykke til fremover.

 

Ny dato for reservene

Den nylig utsatte bortekampen mot Bolton, for reservelaget, er blitt omberammet til mandag 26.april.