Endelig klart for Nunez

Antonio Nunez snører på seg matchstøvlene i dag, når reservene møter Leeds. Josemi ikke suspendert, og kanskje klar til Arsenal. Thierry Henry tvilsom til søndag.

To uker før Nunez er aktuell

Etter å ha blitt skadet i hva som var hans andre trening på Merseyside, er nå Antonio Nunez endelig klar til å gjøre sin første kamp i helrødt.  Liverpool bekrefter at spilleren som kom fra Real Madrid vil bli involvert i kveldens reservelagskamp.  Manager Rafael Benitez mener imidlertid at flankespilleren fortsatt er et par uker unna å være aktuell for førstelaget:  - Det vil være farlig å benytte ham for tidlig.  Dette vil bli hans første kamp for oss, med reservene, og han behøver to uker til før han er klar for førstelaget.

Vi vil senere i dag legge ut startoppstillingen, til reservenes bortemøte mot Leeds.  Med kølapp utenfor behandlingsrommet på Melwood vil det ventelig være et ungt mannskap som Hugh McAuley kan disponere.

 

Høyreback kan bli klar

Til tross for tyve sting ved den ene tinningen vil ikke Benitez avskrive mulighetene for at Josemi blir spilleklar til kampen mot Arsenal på søndag.  Med de enorme skadeproblemene som nå er vil det være nyttig å ha den tøffe spanjolen tilgjengelig.  Flere aviser skriver i dag at han er suspendert til kampen mot Arsenal med fem gule kort, men etter det vi forstår er dette ikke riktig.  Vi regner da med at hans advarsler som førte til rødt kort mot Fulham, og senere suspensjon, er strøket og at han er bokført med fire ”bookings”.

 

Henry er skadet

Thierry Henry betegnes som ”tvilsom” foran Liverpool-Arsenal til helgen.  Toppscoreren til The Gunners fikk et spark på en allerede smertefull akilles, men fullførte likevel kampen etter bl.a. å ha scoret det viktige utligningsmålet mot PSV i Champions League.  Jose Reyes ble byttet ut med skade, men forventes å bli spilleklar innen søndag.  Sol Campbell er også tilbake for ligatoeren.