England vant og Cissé scoret

Det ble mye spilletid for Liverpools landslagspillere da en full runde med VM-kamper ble spilt i går.

Rafael Benitez får tilbake alle sine landslagspillere i løpet av dagen, og krysser fingrene for at troppen ikke er blitt påført flere skader før lørdagens kamp mot West Bromwich.  Seks spillere gjennomførte 90 minutter i går kveld, mens ytterligere tre var på banen.

Færøyene-Frankrike

Djibril Cissé kom inn alt etter ni minutter, etter at Luis Saha ble skadet.  Liverpools angriper satte inn 2-0 fra kort hold etter 73 minutter, noe som også ble sluttresultatet.  På det tidspunktet var Patrick Vieira sendt i dusjen etter to gule kort.

Bosnia Herzegovina-Spania

Spanjolene greide bare 1-1, og Xabi Alonso hadde et uheldig innbytte etter 71 minutter.  Bare et par minutter senere var det nemlig en dårlig pasning fra Xabi som var foranledning til vertenes utligning.  Bortsett fra den situasjonen får midtbanespilleren bra kritikk.

Norge-Hviterussland

John Arne Riise spilte nye nitti minutter for Norge.  Verken Norge eller Riise imponerte da 1-0 til pause endte med 1-1.

Nederland-Tsjekkia

Milan Baros spilte hele denne viktige kampen, og var stadig i begivenhetenes sentrum.  Spissen fikk gult kort midtveis i 1.omgang, og kom til flere avslutninger i en jevn kamp.  Han skulle også hatt straffe da han ble lagt ned etter 83 minutter, men isteden var det Nederland som gikk rett opp og gjorde et flatterende 2-0 mål.

Polen-England

England og Sven Göran Eriksson kom ned på bena etter en viktig 2-1 seier i Katowice.  Seiersmålet var et selvmål da en polsk forsvarer beinet ballen i eget nett, hardt presset av Michael Owen.  Steven Gerrard gjorde en solid kamp i nitti minutter som det defensive ankeret på Englands sentrale midtbane, og Jamie Carragher gjorde også bra fra som innbytter for en skadet Gary Neville fra det 32. minutt.  Hos Polen gjorde Jerzy Dudek en bra kamp i mål.

Sveits-Irland

Steve Finnan spilte hele kampen som venstreback(!) da irene greide 1-1 og et viktig poeng i Sveits.  Stephane Henchoz var ubenyttet reserve for vertene.

Armenia-Finland

Finnene vant programmessig med 2-0 og Sami Hyypiä fullførte igjen en hel kamp, med sin forslåtte nese, uten problemer.