Evans: - Takk for meg!

Roy Evans har via Supporterklubben bedt oss takke alle som kom på treffet i Oslo i går og for den fantastiske støtten Liverpool F.C. får fra sine norske Supportere.

Den tidligere manageren setter seg på flyet hjem til Liverpool i ettermiddag etter tre dager i Oslo, hvor han har vært Supporterklubbens gjest. – Jeg har alltid ønsket å komme tilbake hit etter mange gode minner fra tiden i Liverpool. Det har igjen vært et meget hyggelig opphold, selv om jeg nok ikke tok med meg nok varme klær, humrer Roy på vei til Gardermoen. – Normalt spilte vi her på sommeren, legger han forklarende til.

 

 

 

En engasjert Roy Evans svarer på spørsmål fra salen med Supporterklubbens Pål Chr. Møller ved sin side.

Før han setter seg på flyet ber han Supporterklubben videreformidle følgende budskap: - Jeg vil gjerne takke for et flott opphold og ikke minst til alle som kom på treffet på søndag. Fra før visste jeg hvor store Liverpool er her i Norge, men det er likevel fantastisk å se hvor lojale dere er også - spesielt i tider som dette. Når Supporterklubben kan vise til sitt høyeste medlemstall på over fire år, viser det igjen hvor mye de røde betyr for så mange. Dessverre står ikke resultatene i forhold, og personlig mener jeg det nå er på tide å prøve noe nytt. Hils til alle røde og takk for den støtten dere gir klubben. Bedre tider vil komme, spår Roy før SK467 forlater moder jord.

 

Mer om Roy Evans og oppholdet hans i Oslo kommer i neste utgave av The Kopite. Bladet er ute om ca to uker. Dersom du ikke er medlem og ønsker å motta medlemsbladet, kan du sjekke mer info her.

 

 

Mange benyttet anledningen til å få en eksklusiv signatur