FA-Cup 5. runde på TV

Sky Sports har i dag tatt ut hjemmekampen mot Portsmouth til TV-kamp og flyttet den 25 timer. TV2 bestemmer seg i morgen om de sender oppgjøret på TV2 Xtra.

Som vi skrev tidligere i dag antydes det fra England at Arsenal-Liverpool blir sendt direkte på SkySports og flyttet til 1. påskedag. Dette er enda ikke bekreftet fra verken TV-kanalen eller Anfield.

 

Det som er sikkert er at 5. runde oppgjøret i FA-Cupen mellom Liverpool og Portsmouth er flyttet til søndag 15. februar for å bli sendt direkte på SkySports. Avspark er satt til klokken 17.05. Oppgjøret mellom Arsenal-Chelsea er også flyttet til søndag, og skal spilles halv to på BBC.

 

Etter de vi skjønner kommer TV2, som sitter på rettighetene til FA-Cupen, til å sende United mot City/Tottenham lørdag og kampen på Highbury søndag. Vi har imidlertid fått signaler om at Portsmouth-kampen er aktuell til å sendes direkte på TV2 Xtra. Den nye kanalen, som startet sendinger forrige helg, kan tas inn av alle med Canal Digital anlegg og de fleste som har kabel-tv. Problemet er imidlertid at TV2 har et tak på antall kamper de kan sende totalt, og kanalen må derfor ta en runde i tenkeboksen først. TV2 regner med å ta en endelig avgjørelse i løpet av et par dager, uttaler en kilde til liverpool.no.