Finnan glad for å være rød

Steve Finnan innstilt på å gjøre mest mulig ut av en uventet sjanse i Liverpool. Liverpool-Norwich i opptak på Canal+ Sport på lørdag kveld.

Fornøyd Finnan

Da Rafael Benitez kjøpte høyrebacken Josemi regnet mange med at fremtiden til Steve Finnan i klubben var høyst usikker.  Ryktene gikk da også om at iren var tilgjengelig for salg bare et år etter at han kom fra Fulham.  Noe salg ble det imidlertid aldri, og 28-åringen har isteden spilt en del kamper på høyresiden av midtbanen.  Det har han skjøttet bra, ikke minst mot West Bromwich sist lørdag, da han også scoret sitt første mål i helrødt.  Nå ønsker han først og fremst å overbevise manager Benitez nok til at det ikke blir aktuelt å selge ham igjen:  - Folk har ulik oppfatning hvorvidt jeg skal spille eller ikke, men jeg bekymrer meg ikke om spekulasjonene.  Det har vært mye snakk om at flere spillere var på vei ut.  Jeg er bare glad for at transfervinduet nå er stengt siden det gjør at ingen vil forlate klubben før tidligst januar.

- For å være ærlig er det ikke noe som har bekymret meg.  Jeg snakket aldri med andre klubber, men dersom Liverpool hadde besluttet å selge meg var det ikke noe jeg kunne gjort noe med.  I fotballen er det slik at dersom du ble fortalt at du går, da går du.  Det er alltid en ti eller elleve spillere som ikke spiller hver uke, og de vil ikke være fornøyd.  Bortsett fra to eller tre tror jeg ingen her vil spille hver kamp.  Du må bare krumme nakket og håpe at du får et rimelig antall kamper, ikke minst blant de store oppgjørene.

- Det å score sitt første mål, spesielt på Anfield, var en fantastisk følelse.  Jeg trives med å spille på høyresiden av midtbanen.  Først og fremst er jeg en back, og det er der jeg helst vil spille, men så lenge jeg er spiller er jeg fornøyd.

 

 

Liverpool-Norwich kl 20.10 på TV

Ifølge nettsidene til dansk Canal+ sendes Tottenham-Man.Utd som hovedkamp lørdag 25.september.  Samtidig overføres Manchester City-Arsenal på Canal+ Sport.  Liverpool-Norwich vil bli sendt i opptak fra kl 20.10.  Det er ingen grunn til ikke å tro at norsk Canal+ har det samme sendeskjema.

De fleste vil kjenne til at de to neste kampene med Liverpool vil bli sendt direkte.  Hjemmekampen mot Monaco på onsdag går live på TV3, mens storoppgjøret på Old Trafford om en uke sendes direkte på Canal+.  Se for øvrig vår TV-guide.