Finnan på vei til Blackburn?

Sky Sports mener å vite at de røde skal ha akseptert et bud fra Blackburn på £2M for Steve Finnan. Dette er ikke bekreftet av LFC, men uansett gjenstår det forsatt for Souness å overbevise iren om at hans fremtid ligger på Ewood Park. Manch City vil ikke selge Wright-Phillips!

Nettstedet til Sky Sports rapporterer i kveld at Blackburn er ute etter å sikre seg Steve Finnan fra Liverpool. Ifølge Sky Sports skal Ewood Park-klubben ha hatt samtaler med Liverpool angående en overgang verdt £2M. Dette skjer altså bare et år etter at den irske landslagsspilleren ankom Anfield for det dobbelte.

 

Finnans innsats for de røde i fjor var meget variabel, og på grunn av skader fikk han ikke mer enn 18 ligakamper. Irens fremtid ble satt under lupen i og med at Rafael Benitéz hentet den spanske høyrebacken Josemi til klubben, og dette ser det nå altså ut til at Blackburn-manager Graeme Souness akter å benytte seg av. Sky Sports hevder sågar at Liverpool alt har akseptert budet på £2M, og dersom dette viser seg å stemme så gjenstår bare for Blackburn å overbevise Finnan om at han har større muligheter til fast spill i den blåhvite trøya enn i den røde, og deretter komme til enighet med Finnan om spillerens personlige betingelser.

Man City: - Wright-Phillips ikke til salgs
Etter at LFC i dag bekreftet at Danny Murphy er på vei ut, knytter det seg stor spenning til hvem som kommer inn på høyre kant. Unge, lovende Shaun Wright-Phillips (22) er en av spillerne Liverpool har fulgt med interesse - og er en spiller som med sin fart og gode innlegg fra kanten passer inn i Benitez måte å spille fotball på. Wright-Phillips forhandler for tiden om ny kontrakt, og aviser i England knyttet ham i dag til Tottenham. Manchester City gikk i dag ut på klubbens hjemmeside og sa at spilleren ikke er til salgs.