Flo tilbake fra skade

Sinama-Pongolle, Le Tallec og Riise starter for reservelaget. Ny behandlingsuke for Vladimir Smicer. Kampene mot Marseille på Five. Billetter til LFC v Marseille på åpent salg.

Florent tilbake på banen

Florent Sinama-Pongolle er friskmeldt og starter i kveldens reservelagskamp mot Birmingham.  19-åringen ble nylig skadet i ankelen, men er nå klar til å legge inn en søknad i forhold til torsdagens kamp mot Marseille.  Flo vil danne angrep sammen med kameraten Anthony Le Tallec i kveld, og John Arne Riise er også bra av sin lyskeskade.  Manager Gérard Houllier sier at trekløveret ikke vil spille hele kampen:  - De har ikke spilt kamper på en stund, slik at det ikke er aktuelt for dem å gjennomføre 90 minutter.  Jeg vil også ha UEFA-cupen i tankene.  Jeg vet ærlig talt ikke om Flo vil være aktuell for Marseille.

 

Liverpools reservelag i kveld mot Birmingham:  Patrice Luzi, David Raven, Djimi Traore, Carl Medjani, Zak Whitbread, Michael Foley, Robbie Foy, Andy Wright, Florent Sinama-Pongolle, Anthony Le Tallec, John Arne Riise:  Reserver:  Paul Harrison, Stephen Vaughan, Adam Flynn, Steven Gillespie, Ryan Wilkie.

 

Angående Marseille, så var Houllier til stede da Liverpools neste motstander i går røk med 1-4 borte mot Bastia:  - Det er riktig at jeg så kampen, og jeg tror at de tenkte mer på kampen mot Liverpool enn noe annet.  De hadde også nettopp kommet tilbake fra Russland, og det virket som om det hadde en innvirking.  De vil bli et annerledes lag mot oss, og jeg vil ikke bedømme Marseille ut fra kampen mot Bastia.

 

Smicer en uke til i Frankrike

Det var håpet at Vladimir Smicer kunne komme tilbake til Melwood denne uka for å starte med opptrening etter sine akillesproblemer.  Tsjekkeren har vært tre uker i Frankrike for å prøve å få bukt med en langvarig skade, og målet er at han skal bli friskmeldt til Liverpools avslutning av sesongen samt EM-sluttspillet for Tsjekkia.  Nå viser det seg at Vladi blir en uke til i Paris, siden han ikke er blitt vurdert klar til å forsere sin trening ennå.  Dersom behandlingen ikke gir det ønskede resultat må Smicer igjennom en operasjon, noe som igjen betyr at sesongen er over for hans del.

 

UEFA-cup på engelsk TV

Begge Liverpools kamper mot Marseille i 4.runde av UEFA-Cupen vil bli vist direkte på den engelske kanalen Five.  Vi har ennå ikke fått noen opplysninger som tilsier at torsdagens kamp på Anfield blir vist på en nordisk kanal.

 

Billetter på åpent salg

Liverpool har nå lagt ut billetter til torsdagens kamp mot Marseille på åpent salg.  Tidligere var det bare de som enten kunne vise til at det tidligere hadde sett Liverpool i UEFA-cupen, eller hadde sesongbillett, som hadde anledning til å kjøpe.