Forhandlinger i gang med Owen

Michael mer opptatt av sportslig suksess enn penger, skriver engelsk media. Riise på jakt etter form, scoringer, men først og fremst poeng. Datoer for CL kvallik.

Innledene møte angående Owen-kontrakt

Engelske aviser skriver i dag at Tony Stephens sist uke hadde et forberedene møte med Rick Parry og Liverpool FC i anledning en ny kontrakt for hans klient Michael Owen.  Et nytt møte skal være på agendaen til neste måned.  Owen er i dag en av de med topplønn på om lag £60.000 i uka hos LFC, men vil ventelig heve lønnsnivået i klubben adskillig gjennom en eventuell kontrakt.  Signalene fra spillerens leir forteller at St. Michael likevel er mer opptatt at han får positive signaler i form av Liverpools sportslige satsning heller enn en enda fetere lønningspose.  Det ventede kjøpet av Djibril Cissé kan hjelpe til med å tilfredstille Owens ønske om at spillerstallen må styrkes.  Owen og Stephens er tilknyttet det mektige agentfirmaet SFX, men har ønsket seg ut, noe som også har bidratt til å forsinke forhandlingene med Liverpool.  Den nåværende avtalen som Michael Owen har med Liverpool løper ut sommeren 2005.

 

John Arne vet han kan bli bedre

John Arne Riise innrømmer at han ikke har greid å følge opp sin glimrende debutsesong i engelsk fotball for to år siden, og han er skuffet over både klubbens og sin egen innsats denne sesongen:  - Det er ikke mange kamper igjen nå, og hvert poeng teller i kampen om fjerdeplassen.  Vi har ikke noe lett program igjen og vi vet at vi må spille bra for at vi skal oppnå det vi ønsker.  Manchester United borte er trolig det vanskeligste du kan ha i Premier League.  Ingen forventer at vi skal vinne på lørdag, og kanskje det kan være gunstig for oss.  Vi vil utvilsomt reise dit for å få det rette resultatet.

- Vi trenger virkelig et godt resultat, og jeg synes vi fortjener det da vi ikke har hatt mye flaks de siste kampene.  Vi har ikke spilt bra, men jeg mener vi skulle hatt mer enn et poeng på de tre siste.  Trolig må vi yte årsbeste dersom vi skal greie å vinne på Old Trafford.

- Folk snakker alltid om det målet som jeg scoret mot Man Utd i min første sesong, men sannheten er at jeg ikke har gjort mål på en stund.  Jeg har ennå ikke scoret denne sesongen, noe som er skuffende.  Til helgen er det imidlertid kun resultatet det dreier seg om, og det spiller ingen rolle hvordan målene kommer.

- Jeg satte en høy standard gjennom min første sesong, og jeg spilte i alle kampene.  Jeg spilte min beste fotball den sesongen og jeg tror at folk forventet at jeg skulle holde det nivået hele tiden.  Det ville alltid bli vanskelig.  Jeg vet likevel at jeg kan spille bedre enn jeg gjorde i min første sesong i Liverpool, og forhåpentligvis kan jeg vise det gjennom resten av sesongen og til neste år.

- Jeg har vært rimelig fornøyd med min form i de siste ukene.  Jeg sa at jeg skulle ta vare på sjansen da jeg kom tilbake på laget, og jeg var fast bestemt på å sørge for at det ville bli vanskelig for manageren å sette meg ut igjen.  Det har gått greit i de siste kampene, men jeg kan enda bedre.

- Liverpool er en svær klubb, og vi behøver Champions League.  Denne sesongen har vært skuffende fordi vi ønsket å utfordre om tittelen.  Nå må vi kun konsentrere oss om fjerdeplassen.  Dersom vi blir nummer fire kan vi vinke sesongen farvel, ha en fin sommer, og se fram til spill i Mesterligaen til neste sesong.  Jeg kan forstå folk som sier at de bare ser fram til at denne sesongen er over, fordi det har vært så skuffende, men etter mitt syn har vi fortsatt mye å spille for.

- Hvis vi slår Man Utd til helgen vil det gi oss mye selvtillit foran de tre siste kampene, og det vil også gi fansen noe de endelig kan feire.

 

Champions League kvalifisering
Dersom Liverpool skulle greie den mye omtalte fjerdeplassen vil de måtte spille 3.kvalifiseringsrunde for å komme til gruppespillet i Champions League.  Disse kampene spilles 10/11 august, og 24/25.  Det vil i så fall bety at den offisielle sesongen starter en halv uke tidligere, siden ligaåpningen er lørdag 14.august.