Fornøyd Benitez ut på spillerjakt

Rafael Benitez var tilfred etter 0-1 mot Porto, og innrømmer at skaden til Vladimir Smicer gjør at han vil søke ytterligere i transfermarkedet.

Liverpool gikk på sitt første tap under pre-season, da en scoring etter en dødball fem minutter før slutt gjorde at det 0-1 mot Porto.  Manager Benitez syntes imidlertid at det hadde også hadde vært mye positivt i heten i Toronto:  ”Det var en typisk pre-season kamp.  De to lagene arbeidet hardt og begge hadde muligheter til å score.  Jeg synes vi spilte den beste fotball i den første halvtimen av første omgang.

”Porto er regjerende Europamestere, og et veldig godt lag som liker å spille rask kontringsfotball.  Vi ønsket å prøve en del ting og det var alltid min hensikt å bytte seks spillere ved pause.  Jeg ønsket å gi andre spillere en sjanse, prøve noe nytt, og lære dem bedre å kjenne.

 

Sjefen innrømmet også at langtidsskaden til Vladimir Smicer kan forsere klubbens innkjøpsplaner.  Tidligere har spanjolen sagt at man leter etter en midtstopper, men nå vil man også se seg om etter en erstatter i stallen for Vladi:  ”Vi vil prøve å styrke stallen, så får vi se hva som skjer.”

 

Liverpool-Porto blir sendt i sin helhet som opptak på den tyske sportskanalen DSF kl 15.00, og vi legger ut en spillervurdering utpå kvelden en gang.