Fornøyd debutant – spennende trekning

Darren Potter er fornøyd med sin debut fra start etter å ha gjennomført 90 minutter mot Grazer. I ettermiddag får vi vite Liverpools motstandere i gruppespillet i Champions League.

Darren Potter var et overraskende valg fra start i tirsdagens kvalifiseringskamp til Champions League. 19-åringen som ble løslatt av Everton for fire år siden er fornøyd med innsatsen på høyre flanke. Han spilte 90 minutter i nederlaget mot topplaget fra Østerrike. Potter stammer fra Scotland Road-området i Liverpool. Et tøft område å vokse opp i og han er kjempefornøyd med å ha fått muligheten for byens andre Premier League klubb etter skuffelsen fra Goodison. Til tross for å være innbarket scouser spiller han på Irlands U21-landslag, og har gjort fin fremgang siden han begynte å trene på Melwood i fjor sommer. Han kom som kjent inn som innbytter i bortekampen mot Grazer, og er et eksempel på at Liverpools nye manager heller gir klubbens unge talenter en sjanse enn å kjøpe inn tilsvarende kvalitet (dyrt) fra utlandet. – Jeg var overrasket over å få sjansen fra start, men skjønte at jeg hadde en mulighet etter formasjonstreningen mandag ettermiddag. Selvsagt var jeg nervøs før avspark, men sjefen tok meg til side og gav meg noen gode råd i garderoben. Etter kampen kom han bort og sa jeg hadde gjort jobben min. Darren Potter har frem til 2007 å overbevise om han duger i den røde trøya.

 

Spennende trekning

For bare tredje gang i historien er Liverpool F.C. med i en Champions League trekning. Trekningen starter klokken 16.00, og det eneste som er sikkert er at vi møter en av følgende klubber fra øverste seedingsnivå: Porto, Real Madrid, Valencia, Barcelona, Bayern München eller Derpotivo. Mye spansk med andre ord. Vi kan ikke møte lag fra samme seedingsnivå som oss selv. Her befinner alle de italienske klubbene seg. Følg med her på nettet eller bli oppdatert via mobiltelefon ved å sende meldingen LFC UPDATE til 2180.

 

Houllier og Thompson linket til jobber
Både tidligere manager og tidligere assisterende manager på Anfield har blitt linket til nye jobber den siste tiden. Houllier har jo allerede startet i ny jobb – ironisk nok som ekspertkommentator på TV. En jobb og et yrke han som manager angrep både titt og ofte. Houllier en nå et av flere navn som nevnes i forbindelse med den ledige jobben i Southampton. Phil Thompson sitt navn blir linket til jobben i Chester. Mark Wright måtte gå fra bordet etter han ble sammen med ei jente som var forlovet med en av spillerne rett før ligastart. Ny manager vil bli ansatt i løpet av et par uker. Også tidligere spillere som John Aldridge, Steve McMahon og Ian Rush blir satt i forbindelse med jobben. Rushie sin fremtid på Melwood er etter det vi forstår enda ikke helt avklart.