Fra Liverpool til Raufoss

Tidligere Liverpool-spiller trener med Raufoss denne uka. Tyst om eventuell Steven Gerrard-overgang. – Milan Baros blir toppscorer, tror Vladimir Smicer.

21-årige Michael Foley-Sheridan fikk ikke noen ny avtale med Liverpool da den forrige kontrakten løp ut i vår. Unggutten, som aldri har spilt for Liverpools A-lag, er derfor på jakt etter nye utfordringer, og i dag deltok han på sin første trening med Raufoss’ førstedivisjonslag.

- Han skal prøvespille her ut uka, så får vi se hva som skjer, forteller klubbens leder, Tom Løkken, til liverpool.no.

Om Foley-Sheridan har han kun godord på lager.

- Meget trivelig og all right, overhodet ikke noen "storsnute-fyr", sier Løkken, som også kan fortelle at Foley-Sheridan havnet i Raufoss’ søkelys som en følge av vanlig talentspeiding.

 

- Baros blir toppscorer 

Et Tsjekkia, antagelig med Milan Baros på benken og Vladimir Smicer på banen fra start, møter i kveld Dietmar Hamanns Tyskland, et Tyskland som etter all sannsynlighet må vinne for å gå til kvartfinalen på bekostning av Nederland. Tsjekkia er allerede kvalifisert, og det er nettopp derfor at Milan Baros antagelig vil bli spart. Klubbkamerat Vladimir Smicer, som nok tar den ledige spissplassen, tror landsmannen blir EMs toppscorer selv om han skulle bli hvilt og dermed få mindre spilletid.

- Milan er i fantastisk form – har scoret fem mål på de siste fire kampene - og jeg tror han vil kjempe med Wayne Rooney om toppscorertittelen, spår Smicer.

Tsjekkeren har vært linket til Lens, men vil helst bli i Liverpool. Derfor håper han inderlig at Rafael Benítez følger med på hva Tsjekkia gjør i Portugal.
- Jo bedre vi spiller, dess mer får han se av oss. Manageren har ikke vært på besøk i vår leir, slik han var det hos de engelske Liverpool-spillerne, men jeg antar at det var fordi han er bekymret for ryktene rundt Steven Gerrard, sier Smicer.

 

Helt tyst om klubbskifte

Da Gerrard deltok på pressekonferanse i Englands pressesenter i dag, skjedde det uten at det ble sagt så mye som et ord om de siste uttalelsene fra Chelsea-hold om at spilleren er ønsket i London.

Også fra Liverpool Football Club har det vært helt tyst rundt spørsmålet om klubbens kaptein og mest sentrale spiller blir å finne på Anfield neste sesong…


Liverpool Ladies til Asia

Liverpools damelag skal tilbringe de neste elleve dagene i Asia, hvor de skal trene og spille kamp mot blant andre Singapores landslag. For ordens skyld: Laget skal ikke besøke Thailand – hjemlandet til flere personer med interesse for å investere i Liverpool.