Fredagskamp i FA-Cupen

Bortekampen mot Burnley spilles 7.januar. Hugh McAuley fornøyd etter seier for reservene. Liverpool jakter på ny sponsor.

Liverpool innleder 3.runde

Tre av de fire TV-kampene til FA-Cupens 3.runde er nå plukket ut.  BBC vil sende tre kamper, mens Sky Sports har valgt ut Burnley v Liverpool som sitt oppgjør.  Kampen spilles fredag 7.januar kl 20.45.  BBC sender Plymouth v Everton på lørdag kveld, mens amatørlaget Yeading møter Newcastle på søndag.  Hver klubb er garantert £150.000 for å bli vist på skjermen.

 

McAuley roser unggutta

Reservelagstrener Hugh McAuley berømmet sine spillere etter at et ungt lag i går vant 2-1 borte mot Nottingham Forest:  - Jeg synes gutta jobbet knallhardt, men du lurer på om det skal lykkes etter alle de sjansene vi hadde.  Heldigvis gikk det vår vei helt mot slutten.  Vi spilte mye bra fotball i første omgang, hvor vi hadde ballen mye og skapte gode sjanser.  Vi fortsatte med det i store deler av andre omgang, men det var perioder hvor vi sluttet med å passe ballen og de kom inn i kampen ved å slå mye langt.  Vi mistet imidlertid aldri troen på det, og Stephen Warnock scoret en ypperlig seiersmål som ga oss en fortjent seier.

McAuley er også fornøyd med hvordan mange av hans elever har gjort det i Carling Cup denne sesongen, og hvor Zak Whitbread og David Raven nå også er blitt belønnet med nye kontrakter:  - Det er fantastisk hvordan unggutta har gjort det i Carling Cup.  Full honnør til Rafa Benitez som har modig nok til å la dem få sjansen.  De har tatt vare på sjansen, og det har styrket deres spill og hjulpet situasjonen med reservelaget på lang sikt.  Det har også vært flott å se hvordan Neil Mellor har gjort inntrykk på førstelaget, men det har ikke overrasket meg.  Neil vil alltid score mål, og han må nå bare fortsette å jobbe med sitt øvrige spill.  Unggutta vil nå håpe å spille mer på førstelagsnivå, men de må vise stabilitet i deres spill dersom de skal utvikle seg ytterligere.

- Jeg er glad for at David og Zak har signert nye kontrakter og det er en belønning for deres harde arbeid.  Zak har hatt en jevn fremgang og han jobber flittig og er en fighter.  Vi har benyttet David mest på høyrebacken, og det er en posisjon som passer ham.  Han er komfortabel der, er med framover, og leser spillet godt.  Over tid kan det være at han kan ha noe å tilføre førstelaget på den plassen.

 

Ny trøyesponsor?

Den nåværende avtalen med Carlsberg løper ut etter denne sesongen, og ifølge Liverpool Echo jakter nå LFC på en ny sponsor.  Mye tyder på at et tolvårig samarbeid med det danske bryggeriet kan være over til sommeren, og Liverpool håper å kunne få til en ny avtale som vil sikre dem £6M pr. sesong.  Kontrakten med Carlsberg var verdt inntil £15M over nesten fire år.