Garcia tilbake igjen

Luis Garcia og Igor Biscan tilgjengelige mot Newcastle etter skadeopphold. Liverpool spiller tirsdag hjemme og onsdag borte mot Leverkusen. Jerzy Dudek klandrer ikke seg selv.

Bare to på skadelista

Ifølge Rafael Benitez er det nå bare Djibril Cissé og Vladimir Smicer som er på klubbens skadeliste:  - Luis Garcia trener normalt og jeg tror han kan spille mot Newcastle.  Igor Biscan er også spilleklar igjen.

Hvis vi tolker dette riktig er også Chris Kirkland vurdert som skadefri til kampen på søndag, selv om alt tyder på at Jerzy Dudek vil få fornyet tillit mellom stengene.

 

Datoer mot Leverkusen klare

Liverpool vil spille mot Bayer Leverkusen tirsdag 22.februar kl 20.45, mens returen går i Tyskland onsdag 9.mars kl 20.45.  Her her hele kampoppsettet for 1/8 finalen i Champions League.

 

Jerzy får flere kamper

Jerzy Dudek er ikke enig med dem som sier at han kostet Liverpool to poeng mot Portsmouth sist tirsdag, da polakken reddet et overlegg/skudd fra Matthew Taylor, men ”klarerte” ballen videre til målscorer Lua-Lua.  Polakken kan samtidig fortelle at manager Rafael Benitez både er enig med ham i vurderingen av baklengsmålet, og at han nå er lovet flere kamper fremover som førstekeeper.

 

- Jeg vet hva som er blitt sagt etter Porsmouth, men for meg er det viktigste hva manageren tenker, sier Jerzy.  – Jeg mener det var ingenting  jeg kunne gjøre med deres scoring og jeg er glad manageren er enig med meg.  Jeg ventet et overlegg, karen traff feil og ballen hadde vei mot målet.  Jeg reagerte og prøvde å gjøre mitt beste for å redde, men det var vanskelig.  Etter kampen sa manageren at han var fornøyd med min innsats, ikke minst siden det var min første kamp i Premier League på to måneder.

 

- Jeg føler at engelskmenn trolig ikke støtter meg like mye som de gjør med Chris, men det vil også være normalt.  Folk er patrioter, og det er noe du må akseptere når du spiller i utlandet.  Jeg tror imidlertid ikke det er noen god situasjon for klubben.  Jeg tror ikke det hjelper på atmosfæren i laget.

 

- Jeg skulle gjerne ønske at alle spekulasjonene om hvilken keeper som skal stå nå kan slutte, men hver gang en får et resultat som en ikke skulle ønske må noen være ansvarlige og det er gjerne keeperen. 

 

- Jeg er veldig glad for å være tilbake på laget fordi jeg har måttet vente.  Manageren sa ved starten av sesongen at det ville bli et tidspunkt hvor Chris kom til å spille mange kamper slik at han selv kunne vurdere kvalitetene til hver enkelt.  Det var en avgjørelse jeg kan forstå.  Nå har manageren sagt til meg ”ok, du vil få noen kamper nå”.

 

- Den perioden jeg har vært ute har vært veldig viktig for meg.  Jeg har jobbet veldig hardt og nå ønsker jeg å få belønningen.  Det jeg aller helst vil ha er noe stabilitet.  Vi har en ny keepertrener som benytter de samme metodene som jeg brukte før jeg kom til Liverpool.  Det går mye mer på teknikk og jobbe med kampsituasjoner.  Jeg sier ikke det er bedre eller verre, men det er slik jeg foretrekker det.

 

- Da jeg kom til Liverpool var jeg i god form.  Når folk spør meg om når det begynte å gå den andre veien, ser jeg alltid tilbake på situasjonen etter et VM som tappet meg for selvtillit.  Selvtillit er noe du behøver mer enn noe annet som keeper.  Folk vil begynne å snakke hver gang du gjør en feil, og begynne å tvile på deg.  Jeg må si at det var noe jeg ikke ventet etter å ha spilt så bra gjennom en hel sesong.  Jeg trodde folk ville akseptere noen feil.