Gerrard: - Klubben har lovet forsterkninger

Steven Gerrard sier at Liverpool har forsikret ham om at det vil bli flere enn et par nye kjøp i sommer. Nye rykter om Tomas Rosicky. Stephen Vaughan til Chester.

- Jeg er optimist

Steven Gerrard uttalte nylig at han mente at Liverpool burde kjøpe flere enn tre forsterkninger av spillerstallen før neste sesong.  Midtbanekjempen gjentar nå det ønsket, og sier Liverpool også har forsikret ham om at man har planer om å styrke troppen vesentlig:  - Jeg ble nylig sitert på at jeg mener vi må han inn minst tre nye fjes i sommer, og jeg fastholder det.  Det er ingen tvil om at troppen må forsterkes dersom vi skal komme opp blant de tre beste, siden disse klubbene har et annet nivå enn oss for øyeblikket.  Hvis jeg kommer tilbake etter sommeren og det bare er en eller to nye spillere her tror jeg ikke det er godt nok for denne klubben.  Jeg er imidlertid blitt forsikret at så ikke vil bli tilfellet.  Jeg ser derfor optimistisk med tanke på fremtiden.

- Jeg ønsker ikke å komme med navn selv fordi det er opp til Rick Parry og ledelsen å finne ut av, men jeg vet at det er spillere på markedet som definitivt vil styrke vår stall.  Det er viktig at vi får de rette spillerne.

 

Rosicky vil til England

Tsjekkiske aviser skriver at Tomas Rosicky gjerne forlater Borussia Dortmund til fordel for engelsk fotball.  Det har lenge vært snakket om at midtbanespilleren, som er med i den tsjekkiske EM-troppen, var på vei bort fra Dortmund, og han har vært linket til Liverpool tidligere.  Manageren til Rosicky, som også representerer Vladimir Smicer, sier nå til de samme avisene at man har vært i samtaler med de røde.  23-åringen er en offensiv sentral midtbanespiller med fart og teknikk.

 

Vaughan på vei til kjente tomter

Stephen Vaughan var en av spillerne som ble frigitt fra Liverpools ungdomsakademi etter denne sesongen.  19-åringen har siden prøvd å skaffe seg en ny arbeidsgiver, og bl.a. prøvespilt i Blackpool.  Liverpool.no vet at også norske klubber er blitt tilsendt en ”skrytevideo” av høyrebacken.  Nå ser det imidlertid ut at Vaughan ender opp i Chester City, som nettopp er blitt klar for engelsk 3.divisjon etter noen år ute av det profesjonelle ligasystemet.  Det er omgivelser Stephen er godt kjent med, siden hans far er formann i nettopp Chester City.  Manager er den tidligere Liverpoolkjempen Mark Wright, og han sier at han måtte overtale far og sønn for å få overbevist Stephen om at fremtiden var på Deva Stadium:  - Det er noe ved ham, og jeg vet at jeg kan lære ham mye.  Han har fått en glimrende utdannelse av Steve Heighway, men her vil han bli behandlet akkurat på samme måte som de andre unge spillerne i troppen.  Jeg er overbevist om at han kan gjøre for Chester det jeg har satt ham gjort i Liverpool.

Vaughan spilte 33 reservelagskamper for Liverpool, og er ventet å skrive under en 3-årig avtale.