Gerrard følger nøye med i nyhetene

Steven Gerrard sier han er spent på managersituasjonen. Israeler linkes til Liverpool. Billetter til Amerika-turneringa lagt ut på salg. 0-0 for le Tallec og Pongolle.

Gerrard følger nøye med

Steven Gerrard (bildet) er for tiden opptatt med EM-forberedelser med England, men midtbanemannen innrømmer at han følger nøye med på hva som skjer på Anfield i en spennende periode for fans og spillere. Liverpool FC har uttalt at klubben vil komme med en offisiell uttalelse angående ny manager om i overkant av en uke.

- Det er interessant og jeg har et øye på hva som skjer i nyhetene. Rick Parry har sagt at han vil komme med en kunngjøring når han kommer tilbake fra ferie. Det ser jeg fram til, sier Steven Gerrard som benekter at verken han eller Michael Owen har vært med på rådgiving om ny manager selv om Parry uttalte at han ønsket å ha med klubbens mest rutinerte spillere på diskusjon.

- Vi har ikke snakket med ham, understreker Gerrard.

Sammen med Michael Owen forventes han å starte i Englands siste oppkjøringskamp foran EM i Portugal mot Island i morgen.

 

LFC vil ha Benayoun?

Fra Spania ryktes det at Liverpool har vist interesse for Racing Santanders Yossi Benayoun. Rafael Benitez kjenner israeleren godt fra La Liga, og ryktene om at Benitez blir ny Liverpool-manager er nok noe av årsaken til at den offensive midtbanspilleren linkes til Anfield. Også Tottenham skal ha vist interesse for Benayoun.

 

Uavgjort for Ant og Flo

Florent Sinama-Pongolle og Anthony le Tallec er begge involvert i en U20-tunering i Frankrike denne uka. Duoen spilte begge fra start da Frankrike spilte uavgjort 0-0 mot Kina i går. Vertsnasjonen må dermed beseire Colombia i morgen kveld for å gå videre i turneringa. Denne kampen overføres direkte på Eurosport.

 

Se Liverpool i Amerika

I sommer spiller Liverpool FC som kjent turnering i Amerika, og nå kan ivrige fans som ønsker å ta turen over dammen for å følge de helrøde søke om billetter. Kampene mot Celtic (26/7), Porto (30/7) og Roma (3/8) har alle blitt lagt ut for salg. Sjekk Liverpools offisielle internettsider for mer info.