Gerrard håper å være raskt tilbake

Steven Gerrard sier i dag at han forholder seg til åtte uker på sidelinja, selv om skaden han har pådratt seg ofte kan kreve lenger rekonvalens. Stadionavgjørelse om et par uker? Billettsalget mot La Coruna offentliggjort.

Etter en mildt sagt berg og dal bane av en innledning på sesongen, fikk spillerne fri et par dager fra treningsfeltet på Melwood og ble observert både på Gokart-banen og andre steder i sentrum i går. Det kan komme godt med etter den begredelige forestillingen mot United. Etter helgens hjemmekamp mot Norwich venter bortekamper mot Olympiakos, Chelsea og Fulham. Det er på bortebane vi har slitt mest denne sesongen. Kaptein Steven Gerrard sier i dag at han regner med å være ute i to måneder, og ikke lenger enn det. Til tross for at spillere med tilsvarende skade har hatt lengre avbrekk sier Stevie G at han har tillit til det medisinske personellet. – Det er både likheter og forskjeller på min og Wayne Rooney sin skade. Jeg tror ikke jeg er like hardt skadet. Innerst inne håper jeg faktisk på å være tilbake før to måneder er gått, sier han optimistisk.

 

Avgjørelsen om ny bane drøyer

Det har fortsatt ikke kommet noen avklaring på om Liverpool får bygge nye bane i Stanley Park. Som kjent har Liverpool fått klarsignal fra lokale myndigheter, men fordi de ønsker å legge nybygget til en viktoriansk park må det endelige vedtaket fattes av visestatsministeren i England. Tidligere har det blitt hevdet at regjeringen har fire uker å behandle slik saker på det. Dette er feil, får Liverpool.no opplyst i dag. Regjeringen kan bruke så lang tid de måtte trenge, får vi opplyst. Imidlertid er det ventet tilbakemelding på søknaden sooner rather than later.

 

Billettsalg mot La Coruna

Neste hjemmekamp i Champions League spilles mot Deportivo La Coruna 19. oktober. Liverpool kunngjorde i dag at de kommer til å holde på de samme billettprisene som mot Monaco – til tross for at det var nesten 10 000 ledige seter mot det franske topplaget (Anfield har lavere kapasitet på CL-kamper). Valg av billettpriser har blitt kraftig kritisert av mange og blir nevnt som en av årsakene til at bare rundt 33 000 møtte opp til den første hjemmekampen. Det forholdsvis sene tidspunktet for når restbillettene kom i åpent salg, nevnes som en annen viktig faktor. Det er ventet flere tilskuere mot La Coruna, men det er likevel grunn til å tro at det kommer billetter i åpent salg – etter at de som har stub fra Gazer eller Monaco har fått sitt. Resterende billetter blir lagt ut for salg 11. oktober og kan kjøpes fra telefon 00 44 870 220 0034 (credit card line).

 

* Den tidligere Liverpoolspilleren, Don Hutchison, har fått tillatelse av West Ham til å gå på utlån resten av sesongen dersom han finner en aktuell klubb.

* Jan Mølby har signert en kontrakt med Kidderminster som gjelder ut inneværende sesong.
* Joey Barton forlengte i dag kontrakten med Manchester City frem til 2007. Midtbanespilleren ble tidligere i høst linket sterkt til Anfield.