Gerrard lover å avslutte med stil

Liverpools kaptein lover å gjøre alt for å få til en verdig avslutning på sesongen. Liverpool med nye drakter i morgen. Liverpools damelag på Asia-turné.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard forsikrer Liverpool-fansen om han og hans lagkamerater kommer til å gjøre alt for å avslutte sesongen med stil i morgendagens kamp mot Newcastle, selv om 4.plassen allerede nå er så godt som sikret. ”Folk tror kanskje at vi nå kommer til å ta foten av pedalen og at vi kommer til å feire som om det skulle vært en testimonialkamp, men jeg kan forsikre alle om at vi vil gjøre alt for å få en verdig avslutning på sesongen. Vi ønsker å gi supporterne noe å feire når de skal ut på byen etter kampen i morgen, og vi ønsker å ta 4.plassen med størst mulig margin. Vi er jo allerede så godt som klare for mesterligaen, men vi ønsker ikke å ta 4.plassen kun på målforskjell. Vi ønsker et størst mulig sprang ned til Aston Villa. Det blir flaggdag, så det vil helt sikkert være karnevalstemning på Anfield. Vi håper å kunne belønne fansen med å fortsette vår gode form, som har gitt oss tre strake seire uten å slippe inn mål,” sa Steven Gerrard.

 

Liverpool med nye drakter i morgen

De nye draktene for 2004/05-sesongen vil bli brukt for første gang allerede i morgendagens kamp mot Newcastle. Draktene fra Reebok ble offentliggjort for kort tid tilbake, og i sesongavslutningen får vi altså muligheten til å se dem i aksjon for første gang.

 

Liverpools damelag til Østen

Etter å ha vunnet både Northern Premiership og den regionale cupfinalen mot Everton, vil Liverpools damelag om en drøy måned reise til Singapore for å spille kamper. 18 spillere og fire ledere tar turen til Asia den 23. juni for en ti dagers turné, der de vil møte Tampines Rainbow, Singapores landslag og et sammensatt lag med lokale kjendiser. Jentene vil også besøke flere skoler og holde sine egne fotballskoler mens de er der. ”Jentene har jobbet så hardt denne sesongen at fortjener noe som dette. De er helt i skyene, og det vanskeligste for meg har vært å velge ut spillertroppen,” sa trener John Williams.