Gerrard med tro på Cissé

Liverpool-kaptein Steven Gerrard var skuffet over andreomgangen mot Tottenham, men tror Cissé er i stand til å fylle skoene til Michael Owen. Alonso utelatt av Sociedad, mens Riikjaard vil beholde Garcia.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard uttalte etter at Djbril Cissé gjorde sitt første mål for Liverpool mot Tottenham i dag, at han tror franskmannen kan være i stand til å fylle Michael Owens sko.

 

- Vi var sjokkerte over at Michael valgte å dra. Det så ut som om han ville bli i klubben – men så ringte Real Madrid, og alle vet hvor hardt det er å si nei til dem. Ingen kan komme med beskyldninger mot Michael, han har vært en god tjener for klubben. Spillere tar sine egne avgjørelser. Han har forlatt oss, og vi må greie oss uten han. Det er en god sjanse for at Cissé vil score målene nå når Michael ikke er her, uttalte Gerrard.

 

Liverpool så ut til å prøve og ri på sin 1-0 ledelse i andre omgang på White Hart Lane, og Gerrard innrømte at fotballen Liverpool serverte etter hvilen ikke var god nok.

 

- Vi fallt sammen etter den gode førsteomgangen, og lot Tottenham komme inn i kampen igjen. Men i fjor tapte vi her, så kanskje er dette et bonuspoeng for oss. Manageren vil være skuffet med måten vi tok foten av gasspedalen på i andre omgang.

 

Noe også Benitez var: - Jeg er fornøyd med første omgang. Vi kontrollerte kampen, og holdt på ballen, og det var mange kortpasninger. I andre omgang virket spillerne trøtte, og vi klarte ikke å kontrollere ballen og spillet. Det ble mye langpasninger, og vi vant ikke andreballene lenger. Men dette var bare slutten på første ligakamp etter et managerskifte. Et slikt skifte er alltid vanskelig.

 

Sociedad uten Alonso

Real Sociedad utelot midtbanestjernen Xabi Alonso fra troppen for deres siste treningskamp før den spanske sesongen, noe som styrker teorien om at spilleren er på vei til enten Liverpool eller Real Madrid. Sociedad spiller mot naboen Eibar i kveld, men Alonso, som heller ikke figurerte mot Osasuna nylig, er ikke tatt med i troppen.

 

Riikjaard ønsker å beholde Garcia

Barcelona-trener Frank Riijkaard vil kjempe med nebb og klør for å få beholde kantspilleren Luis Garcia, etter at Liverpool skal ha vist sin interesse. Sportsdirektør Txiki Beguiristain har bekreftet at Liverpool har kommet med et seriøst bud på spilleren, men den nederlandske treneren ønsker altså å beholde vingen.

 

- Jeg har ikke noe offisielt nytt i saken. Jeg vet ingenting om Liverpools bud, og regner han derfor som Barcelona-spiller til det motsatte er bevist. Jeg ønsker at han skal forbli hos oss, fordi han er en god person og en god spiller, og det betyr alt, skal Riikjard ha fortalt reportere i dag.