Gerrard og Baros skadet

Liverpool svetter foran søndagens kamp mot Southampton. Gérard Houllier med advarsel til et glad og syngende Marseille. Målløst for mulige motstandere.

Bekymring for Liverpools to beste

Steven Gerrard og Milan Baros var Liverpools to beste mot Marseille i går, og etter en skuffende kamp for de røde vil ikke humøret bli bedre når begge disse spillerne i dag vil tilbringe tid på behandlingsbenken.  Steven fikk en smell i ankelen i det han sendte ballen fram til Baros og 1-0 målet, mens Milan kjente antydninger til en strekk i lysken helt mot slutten av oppgjøret.  Gérard Houllier kunne i går verken bekrefte eller avkrefte om de to vil bli spilleklare til neste kamp mot Southampton på søndag.

 

 

- Marseille tror dette er over

Manager Houllier var skuffet etter 1-1 mot Marseille, men antyder samtidig at franskmennene ikke skal føle seg så sikre som han mente de var etter kampen på Anfield:  - Marseille tror at dette er opp og avgjort.  Du kunne skjønne det da du hørte at de sang i garderoben etter kampen.  Men det er ikke over, og jeg tror at Marseille allerede har ordnet min peptalk foran returkampen.  Jeg ser fram til å reise til Frankrike, og jeg vet at vi fortsatt kan klare det.

Treneren til Marseille, Jose Anigo, antydet etterpå at han ikke syntes noe spesielt om kommentarene til Monsieur Houllier:  - Når vi gjør noe bra liker vi å synge om det, og jeg beklager at vi ikke gråt.

 

Uavgjort i Lisboa

Benfica og Inter Milan spilte 0-0 i går kveld, noe som gir italienerne et godt utgangspunkt for returen.  Vinneren av denne kampen møter som kjent vinneren av Liverpool og Marseille.