Gerrard rekker ikke Spurs?

Steven Gerrard kjemper en kamp mot tiden for å rekke Tottenham-kampen. Trolig tilbake mot Wolves neste uke. Hyypiä roser Biscan. Strachan belønnet Jones med spill foran The Kop. McAllister slutter i Coventry.

Steven Gerrard blir trolig ikke klar av sin lårskade i tide til å spille mot Tottenham i den direktesendte kampen på Canal+ lørdag. Men kapteinen bør returnere til den omberammede kampen mot Wolverhampton onsdag 21.januar.

- Jeg forsøker mitt beste for å bli klar mot Tottenham til helgen,  men jeg ønsker ikke å oppleve det samme som Michael Owen da han kom tilbake fra skade. Derfor vil jeg være forsiktig. Jeg kjemper for å rekke Tottenham-kampen, men i øyeblikket ser det ut til å være for tidlig å si noe om hvor store mulighetene er, uttaler kapteinen.

- Han kan være tilbake mot Tottenham, men jeg tror Wolverhampton-kampen er mer realistisk, legger Gerard Houllier til.

 

Hyypiä hyller Biscan

Sami Hyypiä roser stopperkollega Igor Biscan. Duoen har spilt sammen store deler av sesongen, og Hyypiä ser tydelig at Biscan har forbedret seg.

- Igor har spilt bra siden han kom inn på laget. Det var vanskelig for ham i begynnelsen, fordi han har vært midtbanespiller det meste av karrieren. I enkelte situasjoner tenker han annerledes enn meg. Men det er naturlig siden han lærer en ny posisjon å kjenne. Man vet at alle spillere får kritikk av og til. Det er en del av spillet, og man må være sterk nok til å vise alle hva man egentlig kan. Når vi spiller mer og mer sammen, lærer vi hverandre bedre å kjenne. Jeg tror at vi nå jobber på samme frekvens. Mot Chelsea synes jeg vi spilte perfekt sammen. Vi forstår hverandre langt bedre. Når en av oss går etter ballen, dekker den andre opp, forteller Hyypiä.

 

- Utlånet var en belønning

Southampton-manager Gordon Strachan tillot bare Paul Jones å gå på utlån fordi det var Liverpool som ønsket ham. Normalt ville sydkyst-klubben ha avslått forespørselen, men Jones har vist verdighet og lojalitet etter at han mistet førstelagsplassen til Antti Niemi. Så Strachan lot ham gå. – Normalt ville det ikke ha skjedd, men bare fordi han har gjort en så utmerket jobb for oss. Dette er hans belønning for å ha oppført seg som en mann etter vrakingen. Hans holdning har vært førsteklasses så vi har gitt ham en belønning. Hvis noen andre hadde ønsket ham, ville vi sagt nei og holdt det kjeft om det. Men jeg ønsket ikke å frata ham muligheten til å spille foran The Kop, sier Gordon Strachan med 160 ligakamper for Manchester United.

 

McAllister slutter i Coventry

Tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister har fratrådt stillingen som manager i Coventry. Han tok permisjon fra jobben i desember for å ta seg av sine syke kone, og slutter nå av samme årsak.
– Etter mange vurderinger og diskusjoner med familien min, har jeg tatt en avgjørelse på at det vil være bedre om jeg bryter alle bånd med Coventry City nå, slik at klubben kan fokusere på sin framtid. Jeg ønsker å takke klubben, spillere, ansatte og supporterne for deres støtte og jeg ønsker Coventry lykke til i fremtiden, skriver McAllister i en pressemelding.