Gerrard tror ikke på forlenget opphold

Steven Gerrard sier at operasjonen vil hjelpe ham til å bli spilleklar tidligere. 3000 billetter mot Millwall, bare 900 i La Coruna. James Ryan med suksess for Irland U17.

Seks uker til for Stevie G

Åtte ukers rekonvalesens etter sitt brudd i foten var en optimistisk diagnose for Steven Gerrard i forhold til for eksempel Wayne Rooney, som hadde en tilsvarende skade og var ute i om lag en måned lengre.  Når Steven så må operere inn en skrue i mellombenet i foten er det nok av dem som frykter at Liverpool må være sin kaptein foruten i mer enn de forespeilede to månedene.  Gerrard selv avviser imidlertid selv at operasjonen er noe negativt, snarere tvert i mot:  - Dette er både gode og dårlige nyheter for meg.  Ingen liker å ha en operasjon på sykehuset, men hvis det gjør at jeg kan komme tilbake tidligere er det positivt for meg.  Jeg snakket med kirurgen i går, og han forklarte at dersom jeg bare hadde latt benet gro av seg selv kunne det ha betydd åtte uker til i tillegg til de to jeg allerede har vært ute.  Ved å ha en skrue satt inn i foten vil det trykke benet sammen og legges langt hurtigere.  Jeg er fortsatt seks uker unna, men operasjonen ble ikke foretatt fordi det var et problem.  Det var bare en måte å bli raskere frisk på.

 

Lite fans i Spania

Liverpool har fått 3000 billetter til bortekampen mot Millwall i Carling Cup, på The New Den.  Kampen spilles 26.oktober.  Etter det vi forstår har de røde kun blitt tildelt 900 billetter til bortekampen mot Deportivo La Coruna i Champions League, onsdag 3.november.

 

Ryan videre i EM

Liverpools Jimmy Ryan har spilt på Irland U17, som nylig gikk videre i kvaliseringen mot EM-sluttspillet.  I et gruppespill i Tyskland spilte man 1-1 mot vertsnasjonen og Island, men 5-0 i siste kamp mot Litauen sikret avansement med 5 poeng.  Midtbanespilleren Ryan spilte hele kampen mot Litauen.  Tyskerne gikk også videre, etter å ha vunnet gruppa med 7 poeng.