God debut for Potter

Darren Potter har spilt sin første kamp for Irland U21. Joey Barton linket til Liverpool. Bristol City tror Steven Gillespie skriver under for dem.

Uavgjort for Potter & Co

Irland U21 spilte i går 2-2 borte mot Polen, etter å ha ligget under med 0-2.  Darren Potter spilte hele kampen i sin debut for irene, og var del av en midtbane som dominerte kampen.  De grønne måtte imidlertid betale dyrt for svakt forsvarsspill, før Stephen Elliott og John Fitagerald brakt balanse i regnskapet.  Utligningen kom i kampens siste minutt.  Potter hadde en god sjanse på stillingen 0-2, da han stod umarkert ved bortre stolpe, men Liverpools reservelagspiller fikk ikke ballen mellom stengene fra spiss vinkel.

 

Ny City-spiller linket

Sky Sport hevder i dag at Liverpool er interessert i Joey Barton.  Den ”blå” scouseren tjener til daglig sitt levebrød i Manchester City, men skal være på kant med manager Kevin Keegan og kan være aktuell for en overgang til sommeren.  Sky spekulerer i at de røde vil prøve et bud på om lag £2.5M for den hardt arbeidende midtbanespilleren til sommeren.

 

U19-spiller til Bristol?

Som vi har nevnt tidligere, ønsker Bristol City å skrive kontrakt med angriperen Steve Gillespie.  Toppscoreren på Liverpools U19-lag imponerte da han prøvespilte for reservene til City for noen uker siden, og scoret bl.a. to hattricks.  Det skal imidlertid også være andre klubber som vurderer scouseren, men manager Danny Wilson hos Bristol City tror man har en god sjanse til å sikre seg Gillespie:  - Andre speidere har også hatt Steven under oppsikt, men vi er blitt lovet at han skal snakke med oss først.  Ingenting er avgjort, men jeg har godt håp om at han vil velge oss.  Vi har ikke blitt enige om en kontrakt, men Steven vet at han er større sjanse til å spille for oss enn i større klubber.

Bristol City ligger pr. i dag an til å spille play-off om opprykk til 1.divisjon.