Hamann: - Arsenal må bli vendepunktet

Dietmar Hamann mener det er viktig at Liverpool nå bygger videre fra søndagens seier. To mål av Anthony Le Tallec. Dato for juniorcupen. El-Hadji Diouf tiltalt av FA.

- Et stort løft

I likhet med flere av sine medspillere hadde Dietmar Hamann en av sine beste kamper på lang tid da Arsenal ble slått 2-1 på søndag.  Nå insisterer tyskeren på at de røde må bruke den oppløftende seieren for alt den er verdt:  - Det var et kanonresultat for oss.  Vi behøvde dette etter flere skuffelser i det siste, og det er viktig at vi utnytter det og gjør det til et vendepunkt.  Det var et stort løft, som gjør at alle går rundt og smiler.

 

- Vi hadde en spesiell taktikk for å stoppe Arsenal, og det kunne vanskelig ha fungert bedre.  Manageren tenkte lenge og nøye på det, og besluttet at den beste metoden var å gi Arsenals spillere så liten tid med ballen som mulig.  De kan være veldig farlige dersom de får tid med ballen, men vi presset dem høyt oppe på banen og ga den aldri tid til å få noe rytme i sitt spill.  Resultatet var at de knapt var i nærheten av vårt mål før de utlignet.  Vi holdt dem unna vårt mål, noe som er helt avgjørende når en møter et lag med slike offensive kvaliteter.  Vi sørget for at de ikke fikk spille sitt vanlige spill, og det er den beste kampen vi har gjort på lenge.

 

Le Tallec på reservelaget

Anthony Le Tallec spilte ikke for førstelaget til St.Etienne i helgen, og grunnen var ganske enkel.  20-åringen var med reservelaget som vant 3-1 over en motstander ved navn Noisy-le-Sec.  Le Tallec scoret to av målene og la opp til det tredje.

Rafael Benitez uttalte i helgen at det er lite trolig at Le Tallec ble kalt tilbake fra sitt låneopphold i St.Etienne.

 

Juniorcup 21.desember

Liverpools møte med Wealdstone FC i 3.runde av den nasjonale juniorcupen vil bli spilt på Anfield, tirsdag 21.desember kl 20.00.

 

Suspensjon venter Diouf

Det engelske fotballforbundet har nå anklaget El-Hadji Diouf for å ha brakt spillet i vanry.  Dette etter den mye omtalte spytte-episoden mot Portsmouth Arjan De Zeeuw.  Diouf har inntil i ettermiddag med å komme med innvendinger mot anklagen, før en avgjørelse vil bli tatt førstkommende torsdag.  Det er ventet at afrikaneren vil få en karantene på atskillige kamper.  Så langt tyder alt på at Bolton fortsatt ønsker å beholde Diouf på utlån fra Liverpool.