Hamann returnerer til Bayern?

Didi vurderer overgang til Bundesligaen? Official Site fortsatt verdens mest populære hjemmeside for klubblag. Thailand dropper lotteri? Supporterturnering med oddsspill!

Dietmar Hamann er en av spillerne med kun ett år igjen av kontrakten, og en av flere spillere klubbens nye manager må ta en rask vurdering på med tanke på hvordan spillerstallen blir seende ut ved sesongstart. Neste sommer kan tyskeren, som Houllier i sin tid betalte £8M for, forlate klubben vederlagsfritt. Derfor har det i vår versert rykter om at Didi kan være på vei bort fra Anfield. Til Bayern Münchens offisielle hjemmeside skal Hamann har uttalt følgende: - Hvis Bayern viser interesse for meg, må jeg seriøst vurdere en overgang. Det finnes bare fire eller fem klubber i hele verden av samme kaliber. Uansett hva som skjer rekker neppe Hamann å ta en avgjørelse før EM-sluttspillet starter. Liverpool kommer ikke til å ta noen avgjørelser med tanke på kjøp eller salg før den nye manageren er installert.

Det betyr at også Michael Owens kontraktsforhandlinger ikke vil bli fullført før mesterskapet begynner om en drøy uke. Med tanke på en eventuell ansettelse av Benitez som ny manager, vil det ikke skje noe mer før uti neste uke. Rick Parry returnerer fra ferie mandag 7. juni.

 

Official Site ruler

Liverpools offisielle hjemmeside befester sin posisjon som verdens mest besøkte klubbside når det gjelder fotball. Forrige måned satte de på nytt ny rekord i antall sidevisninger. Den nye månedsrekorden lyder på 18,082,533 nedlastninger – noe som er en halv million mer enn forrige bestenotering. Den stammer fra juli 2003.  Mai var en spennende måned på nyhetsfronten med kjøp og salg av spillere, Thailand-saken, og ikke minst avskjedigelsen av Gérard Houllier.

 

Thailand dropper lotteri?

Liverpool har knapt nok kommentert at klubben trolig blir delvis kjøpt opp av nasjonen Thailand. All informasjon har hittil kommet fra Østen, og det var først da Rick Parry ble avbildet sammen med Statsminister Thaksin Shiniwatra at klubben kort kommenterte at forhandlinger pågikk. Det planlagte oppkjøpet på 29.9 % av aksjene i klubben vil tilføre kapital til nye spillere og ny stadion. Hittil har det kommet frem lite konkret om hva avtale vil bety for Liverpool F.C. – f. eks hva slags inntekter som kan ligge der i fremtiden utenom pengene Thailand skal betale ved kontraktsinngåelsen.  De siste ukene har det kommet forskjellige meldinger fra Østen om hvorvidt lotteriet, som skulle skaffe til veie det meste av pengene, vil bli gjennomført. Planene har møtt en del motstand innad i Thailand, og regjeringen har nå sagt at den vil revurdere hele lotteriet dersom motstanden er stor. En talsmann legger imidlertid til at de forventer å skrive under en avtale med Liverpool samtidig som han innrømmer at ”diskusjonene rundt oppkjøpet har gjort alt vanskeligere”.

 

Pongolle imponert ikke
Sinama Pongolle spilte 65 minutter i en jevn, men sjansefattig kamp mot Tyrkia i U-20 turneringen i Toulon i dag. Liverpoolspissen skuffet de fleste som fulgte kampen via Eurosport, og har klart mer å gå til lørdagens kamp mot Colombia. Le Tallec kom ikke innpå, og var kun å se i oppvarmingen før avspark.

 

Spill på Supportercupen!
Bookmakeren PlayIt har satt opp odds på helgens kamper i Supportercupen til helgen. Markedssjef Allan Aasterud innrømmer at han tar en sjanse med å åpne for spill for de norske utgavene av Liverpool, Arsenal, Exeter, Celtic og Manchester City. – Disse lagene er jo nesten helt ukjent for oss. Vi har forsøkt å kontakte de forskjellige klubbene for å få litt bedre forståelse for hva lagene står for. I tillegg kan vi støtte oss litt til statistikk fra tidligere sesonger. Allan har gjort Wimbledon til den største favoritten med 5.00 i odds, deretter følger tidligere vinnere som Exeter, City og Celtic til seks ganger pengene. Lag som Leicester og Norwich vil gi 500 ganger pengene tilbake dersom noen velger å gamble på dem. Vårt eget lag, under ledelse av manager Tom Bolstad vil gi 35 ganger pengene tilbake hvis vi vinner. I gruppe sammen med United, WBA og Celtics 2. lag har vi fått en odds på 2.30 som puljevinner. Turneringen går av staben til helgen. Sjekk mer info på Supporterunionens hjemmeside.