Har du en god historie til TIPS?

Hvis du har en god historie om ditt liv som Liverpool-supporter, og gjerne vil ha den på trykk, har du muligheten nå.

Supporterunionen for Britisk fotball (SBF) har ved sine 45 medlemsklubber mange supportere som støtter sine kjære lag. Totalt medlemstall i klubbene tilknyttet SBF er ca 60 000 pr. 01.04.2004.

 

Vår samarbeidspartner TIPS vil høsten 2004 starte en presentasjon av historier fra personer knyttet til supporterklubber i England. I utgangspunket er det snakk om en halv side i bladet Tips hver uke utover høsten.

 

TIPS ønsker nå å utfordre alle medlemsklubbene til å invitere alle sine medlemmer til å sende inn en historie om sin klubb!

 

SBF ser på dette som en kjempemulighet for supporterklubbene til å markedsføre seg selv i en av de mest leste fotball- og spilltidsskrifter i Norge. Her kan du som fotballsupporter komme med din spesielle/morsomme/rare historier og samtidig gi din supporterklubb oppmerksomhet. Det kan være opplevelser man har sammen med supporterklubben eller kanskje et minne man fikk etter et besøk på balløya.

                                                                 

TIPS ønsker at det er en historie på ca 350 ord + fakta på klubb/person.

 

Personlige opplysninger: Navn, bosted, yrke og alder.

Fakta om Supporterklubben legges ved: Navn på klubb, adresse, medlemstall, stiftet, navn på supporterblad, hjemmesideadresse.

Bilde: Legg ved et jpg eller tif bilde av deg selv.

 

Send inn til følgende adresse:

[email protected]

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Vennlig hilsen

Supporterunionen for Britisk Fotball                                         TIPS