Harry klar igjen

Harry Kewell er spilleklar mot West Bromwich etter sitt skadeopphold. Antonio Nunez er tilbake i trening og forventes å spille en reservelagskamp neste uke. Kjøp fra Valencia?

Med en uke med nesten stillstand på Melwood p.g.a. landskamper har det hersket usikkerhet rundt Harry Kewell og hans skadede lår.  Australieren ble byttet ut mot Grazer på Anfield, og var ikke aktuell til neste kamp mot Bolton.  Harry har imidlertid trent som normalt hele denne uka og er tilgjengelig til lørdagens kamp mot West Bromwich.

 

Antonio Nunez har også begynt med løpetrening igjen, etter at han skadet leddbåndene i det ene kneet på den første treningen etter at han ble offentliggjort som Liverpool-spiller.  Man håper nå at spanjolen skal kunne være med i neste reservelagskamp mot Sunderland om en uke.

 

Det spanske fotballforbundet har som tidligere nevnt besluttet å gi Rafael Benitez støtte i hans sak mot sin tidligere arbeidsgiver Valencia, og Liverpools manager vil få utbetalt om lag £2M i utestående lønn og bonuser.  Hans assistent Paco Ayesteran vil også få et beløp som tilsvarer om lag en halv million pund.  Liverpool Echo antar dermed at det kan bli aktuelt for Benitez å prøve å hente noen av sine gamle spiller fra Mestalla, nå som den formelle konflikten mellom klubb og tidligere manager har fått en beslutning.  Angriperen Mista og midtstopper Ayala er nevnt som mulige kandidater.