Helten takker lagkamerater for hattricket

Milan Baros reddet dagen for Liverpool med sitt første hattrick for klubben. Benitez: - Nær ved å bytte ut Milan. Chris Kirkland tatt ut for England sammen med Jamie Carragher.

Tremålscorer Milan Baros står nå med 10 mål for de røde hittil i sesongen, og trenger bare to til for å tangere sin personlige rekord i den røde drakten. Det er første gang han har scoret så mange mål for klubben i en kamp, og han tildeler lagkameratene mye av æren. – Denne seieren handlet ikke bare om meg, selv om mitt navn vil prege overskriftene. Lagkameratene mine jobbet også hardt i dag og uten dem ville dette ikke vært mulig. Den høflige tsjekkeren forsetter: - Den aller viktigste tingen er selvsagt at Liverpool alle tre poengene, ikke at jeg scoret tre mål.

 

Crystal Palace mente Baros falt for lett i går – spesielt på det første straffesparket. Det er han ikke enig i. – Begge straffene var soleklare, slik jeg ser det. Jeg skulle kanskje hatt enda et, men dommeren vinket bare spillet videre. Heldigvis ble det ikke avgjørende.

 

Holdt på å bytte ut Baros

Rafa Benitez fremholdt som de fleste andre Milan Baros etter kampen. Manageren uttalte at dette ble en vanskelig kamp for oss. – Palace spilte bra, var godt organisert og gjorde det vanskelig for oss å finne rom. Han mener imidlertid at laget hans jobbet hardt og fortjente de tre poengene. Rafa var imidlertid nær ved å bytte ut Baros – noe som kunne ha fått store konsekvenser. Med tre poeng hoppet laget opp på 6. plass og har fortsatt stø kurs til ”top 4” med en kamp til gode. – Jeg var bekymret for Milan siden han hadde vært ute med skade, og vurderte å ta ham ut. Han signaliserte imidlertid at han følte seg pigg og ønsket å spille kampen ut.

 

Kirkland tilbake for England

Etter gårsdagens serierunde tok Sven Göran Eriksson ut både Chris Kirkland og Jamie Carragher til onsdagens treningskamp i Spania. Kirky er dermed tilbake i landslagstroppen etter å ha spilt seg inn på Liverpool igjen. Det er ventet at han vil får prøve seg mot Alonso & Co. Med spillere som Sol Campbell og Ledley King ute av troppen kom ikke overraskende Carra inn som midtstopper sammen med Terry og Ferdinand.

 

Ingen god dag for våre utlånssoldater: Diouf scoret åpningsmålet mot Villa, men tapte til slutt 2-1. Diarra spilte for vanlig 90 minutter da Lens spilte 1-1 borte mot Nice. I andre divisjon tapte Medjani og hans Lorient 2-1 på bortebane. I The Championship var Otsemobor med da Crewe gikk ned med 1-0 foran 17.640 tilskuere i Stoke.