Henchoz ikke redd for utfordrer

Stephane er klar til å kjempe mot den midtstopperen som Liverpool søker etter. Djimi Traore håper på fortsatt karriere på Anfield. Reservelaget spiller på fredag.

- Glad for konkurranse

Stephane Henchoz hadde det bredeste gliset på Rentschler Field Stadium natt til tirsdag, da sveitseren gjorde det han ikke har gjort på over 200 offisielle kamper, nemlig å score.  Stephane er en av flere spillere hvis kontrakt bare har et år igjen å løpe, og manager Rafael Benitez har samtidig gjort det klart at man ønsker å styrke spillerstallen med en midtstopper innen ligastart.  Det bekymrer imidlertid ikke den erfarne forsvareren:  - Vi vet at dersom vi ønsker å spille i Champions League, og vinne trofeer, da kan vi ikke starte en sesong med bare to eller tre midtstoppere.  Det er årsaken til at manageren ønsker å kjøpe en til og jeg har ikke noe problem med det.  Det vil gi økt konkurranse som igjen vil holde alle på tærne, og det kan bare være positivt.  Det er heller ikke første gang at en ny spiller i min posisjon er blitt hentet inn.

- Det var godt å være tilbake igjen og spille.  Det er imidlertid bare en uke siden jeg var tilbake i trening og jeg føler at jeg behøver minst to uker til før jeg er klar for en ny sesong.  Vi arbeider mye med ballen, legger større vekt på pasningspill, og jobber hardt med det fysiske.  Vi trener på å holde ballen i laget mer, og det er en del forskjellig fra tidligere, men jeg synes det er bra.  Manageren er veldig profesjonell og holder stramme tøyler, men vi trives med treningene.

 

Traore håper på tillit fra Benitez

Djimi Traore er tilbake på Merseyside etter å ha pådratt seg en lårstrekk under trening i USA.  Den 24-årige franskmannen er en av dem det er blitt satt spørsmålstegn ved i forhold til en framtid på Anfield, og han har også vært linket til andre klubber, men spilleren selv håper at ny manager også kan bety en ny start for ham i den røde trøya:  - Det er er ingen sannhet i ryktene.  Jeg har verken snakket med West Bromwich eller noen andre.  Det er kun spekulasjoner.  Vi må vente å se hva som skjer, men dersom manageren ønsker å beholde meg vil jeg gjerne bli.  Jeg har to år igjen av min kontrakt og ønsker å fullføre den.  Forhåpentligvis vil ankomsten til Rafael Benitez bety en ny start for meg, og jeg vil gjerne vise ham hva jeg er god for.

- Alt er nytt med en ny manager, men jeg tror dette er bra for de spillerne som har vært her lenge, slik som meg selv.  Jeg har vært her i fem år, slik at det er godt med en forandring.  Jeg liker denne klubben, jeg liker spillerne, og jeg liker byen.  Jeg føler meg komfortabel her og mener at jeg fortsatt har mye å gi.

 

Reservene mot Vauxhall Motors

Liverpools reservelag skal fredag kveld spille mot Vauxhall Motors, som holder til i ”Nationwide Conference North”, altså utenfor ligasystemet.  Semiproffene håper at det kan bli ny publikumsrekord på Rivacre Park.  Den gamle er på 1500 tilskuere, da et England XI var med og åpne stadion i 1987.

Mannskapet til Hugh McAuley vil bestå av unge spillere, og stammen i laget vil ventelig være de i førstelagstroppen som ikke ble med til USA.  Folk som John Welsh, Darren Potter, Carl Medjani, David Raven og Robbie Foy.