Henchoz usikker på fremtiden

Henchoz vet ikke om Benitez ønsker hans tjenester. Potter glad for hjemmedebut, men retter kritikk mot Houllier. Ifølge UEFA fikk Graz-spilleren Rene Aufhauser ikke to gule kort.

Stephane Henchoz spilte for første gang denne sesongen i gårsdagens kamp mot Grazer AK. 29-åringen har kun et år igjen av kontrakten og er usikker om fremtiden hans ligger på Anfield.

- Man håper alltid at sjansen skal komme, men man kan lure på om sjefen ønsker deg eller ikke når han ikke bruker deg. Jeg har ikke blitt forsikret om at min fremtid er her. Jeg er imidlertid fornøyd med å være tilbake siden det er så lenge siden jeg har spilt. Jeg tror sist gang var i april mot Manchester United.

 

Glad for debut – kritikk til Houllier

Darren Potter er overrasket over hvor hurtig han har slått seg inn på førstelaget. 19-åringen, som allerede spiller fast på det irske U21-landslaget, spilte for første gang fra start i den røde trøya. Hjemmedebuten endte dessverre i tap, men heldigvis med avansement til gruppespillet i Champions League.

- Jeg var på noen måter overrasket over å spille, men slik vi stilte opp på treningene på Melwood visste jeg at jeg hadde sjansen. Jeg var nervøs frem til avspark, men så fort kampen kom i gang følte jeg meg komfortabel der ute. Jeg synes det gikk ganske greit. Mot slutten ble jeg sliten, men jeg er glad for å ha debutert. Sjefen ga meg noen råd før kampen slik at jeg bare skulle gå utpå uten å være nervøs. Etterpå sa han bra gjort. Resultatet var hovedproblemet i går. Jeg er sikker på at supporterne hadde forventet tre eller fire null, men det ble ikke slik. De spilte bra for å være rettferdig.

 

Den tidligere Everton-lærlingen kritiserer Houlliers håndteringen av spillerne på akademiet.

- Det var et godt tegn at jeg og Stephen Warnock har blitt gitt en sjanse. Jeg er ikke sikker på at det hadde skjedd under den forrige manageren. Jeg er ikke sikker på at han ville gitt noen en sjanse. Men den nye mannen ga oss en mulighet med en gang, noe som er stort for oss. Jeg ble ikke så nedbrutt forrige sesong fordi jeg var ung. Jeg har hatt et godt år på Melwood, så jeg håper jeg kan fortsette slik. Jeg bryr meg ikke om hvor jeg spiller på førstelaget.

 

 

UEFA: - Ikke to gule på Aufhauser

Gårsdagens mest omdiskuterte hendelse skjedde i det 76.minutt. Da virket det som bortelagets kaptein Rene Aufhauser pådro seg sitt andre gule kort, begge etter taklinger på Steven Gerrard, uten å bli utvist. Rafael Benitez var også overbevist at så var tilfelle.

- Jeg var klar over at kapteinen hadde to gule kort, men det var en liten feil og heldigvis hadde det ikke påvirkning på resultatet.

I den offisielle kamprapporten (klikk på "Events") levert til UEFA har dommer Luis Medina Cantalejo imidlertid indikert at Aufhausers lagkamerat Gernot Sick fikk den første advarselen.

- I øyeblikket så er de gule kortene i det 68. og det 76.minutt tildelt to forskjellige spillere, men siden vi ikke har mottatt rapporten fra vår dommerobservatør på kampen har vi ingenting å tillegge, sier en UEFA-talsmann.