Henchoz uten tillit

Stephane Henchoz sier at han håper å bli i LFC, eller i hvert fall i engelsk fotball, men at han ikke har managerens tillit. Liverpool spiller neste kamp i Carling Cup onsdag 10.november.

Onsdagskamp mot Boro

Som ventet ble dato for kampen i 4.runde i Carling Cup satt til onsdag 10.november.  Dette fordi Middlesbrough spiller TV-kamp mot Bolton søndagen før.  Avspark er kl 21.00 på Anfield.  Billettprisen for på tribunene er £17.

 

Henchoz ønsker fortsatt spill i Premier League

Stephane Henchoz sier til BBC at han håper å fortsette i England, men at han ikke har tilliten til Rafael Benitez.  Kontrakten til den 30-årige sveitseren løper ut etter denne sesongen, og forsvareren synes åpen for en mulig overgang både i januar og ved sesongslutt.  – Jeg vil gjerne fortsette å spille for Liverpool.  Det er enda to måneder til jul, men hvis jeg ikke for spilletid innen den tid må jeg se meg om etter andre muligheter.  Kontrakten min går ut i juni, så det kan være at jeg skriver under for en ny klubb i januar.

- Jeg ønsker å bli i England fordi jeg har vært her i seks år, fem av dem med Liverpool, og jeg har virkelig trives i Premier League. 

- Jeg har ikke hatt kontakt med andre klubber.  De to neste månedene vil bli avgjørende for min fremtid.  Spillere kan bli skadet eller miste formen, og kanskje kan jeg vinne tilbake min plass i laget.  Du er alltid skuffet når du ikke får spille, og som fotballspiller ønsker du å starte hver eneste kamp.  En kan imidlertid bare respektere managerens avgjørelse og sørge for å gi alt på trening.  Det er imidlertid klart at jeg ikke har managerens tillit.