Heskey kan bli solgt innen 48 timer

Steve Bruce håper at Birmingham kan sikre seg Emile Heskey i løpet av de to neste dagene. Shinawatra tror på snarlig avgjørelse. Englands tropp offentliggjøres i dag

Emile nær overgang

Manager Steve Bruce bekrefter at man har hatt samtaler med Liverpool angående en overgang til Liverpool, og at angriperen kan komme til å forlate Anfield om kort tid:  - Vi er nære ved å bli enig om en avtale, og vi håper å få den fullført i løpet av de neste 48 timene.  Forhåpentligvis vil Emile være Birmingham-spiller i løpet av de neste to dagene.

UPDATE: Ifølge Birmingham Post er avtalen verdt maksimalt £6.25M. LFC mottar £3.75M nå og ytterliggere to delbetalinger på £1.25M hver basert på Premier League statusen til The Brummies. Kontrakten skal være på fire år, og 26-åringen går ned £12.000 i lønn i uka. Med en inntekt på £30.000 per uke blir han likevel Birminghams best betalte spiller.

 

Nytt styremøte foretatt

Kilder i britisk media sier at Liverpools direktører i går hadde et nytt styremøte hjemme hos formann David Moores.  Agendaen bestod i å diskutere det tilbudet som Thailands statsminister Thaksin Shinawatra har kommet med, og som etter sigende vil sikre ham 30% av klubbens aksjebeholdning.  Statsministeren tror nå at en avgjørelse er like om hjørnet:  - Hvis de sier ja til tilbudet kan en avtale bli signert i løpet av to eller tre dager.

Shinwatra skal ha fortalt til pressen i hjemlandet at han tror Liverpool kan komme til en avgjørelse i løpet av dagen, men at alt uansett neppe er helt på plass før i slutten av uka.

 

Englands 23 blir tatt ut i dag

Kl 15.00 i dag skal Sven-Göran Eriksson kunngjøre Englands landslagstropp til Euro 2004 i Portugal.  Troppen vil bestå av 23 spillere, hvorav tre er keepere.  Fra Liverpool ventes Michael Owen, Steven Gerrard og Emile Heskey å være sikre, selv om sistnevnte kan ha forlatt Anfield innen turneringen starter.  Jamie Carragher regnes også for å ha en bra sjanse til å bli en av forsvarerne.