”Heskey kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool”

Gérard Houllier bekrefter at Emile Heskey trolig har spilt sin siste kamp for LFC. Manageren syntes et poeng var greit, og berømmet sin kaptein.

Til tross for en nokså middels kamp mot Newcastle i dag, fastslo Gérard Houllier at ”spillerne i dag viste at vi kan være stolte av dem”.  Han berømmet spesielt sin kaptein Steven Gerrard, men det mest oppsiktsvekkende var likevel at han så godt som bekreftet at Emile Heskey forsvinner fra Anfield i sommer.

 

- I første omgang virket Newcastle bedre enn oss.  De hadde ikke mange sjanser, men skapte en god en og scoret et fint mål.  Vi måtte forbedre vårt pasningsspill og vår bevegelse, noe vi gjorde.  Vi var mer livlige og direkte.  Ut fra det vi gjorde etter pause var det fortjent med uavgjort.

 

- Jeg er først og fremst lei meg for at Emile(Heskey) ikke scoret i dag.  Jeg ønsker at han hadde scoret siden det kan ha vært hans siste kamp for oss.

 

- Stevie var enorm i dag.  Han kan gjøre alt og drev laget framover.  Steve var en spiller på vårt akademi, siden ble han en spiller i Premier League og nå er han en landslagsspiller.  Det neste steget er at han blir en spiller i verdensklasse.  Jeg tror han vil være i den kategorien om et år eller to.

 

- Nå må vi sette oss ned og snakke om hva vi skal forbedre og arbeide med.  Jeg vet at dette laget kan bli bedre.  De har allerede vunnet medaljer, og har vært like bak noen store lag.  Kanskje økte vi forventningene for tidlig, men spillerne viste i dag at vi kan være stolte av dem.