Hou ber om publikumshjelp

Houllier ber The Kop om ekstra støtte i morgendagens kamp mot Marseille. Anfield-sjefen frykter den franske fansen. Didier Drogba utfordrer Cissé på toppscorerlista i Frankrike.

Marseillie kommer til Anfield med rundt et tusen tilreisende tilskuere til morgendagens 4. runde oppgjør i UEFA-Cupen. Houllier kjenner selvsagt fransk fotball godt, og vet at Marseille har de noen av de mest lojale og beryktede supporterne i landet. De er kjent for sin skepsis til Paris og alt som har med hovedstaten å gjøre. De forskjelllige Ultra-gruppene er fordelt på ulike deler av hjemmebanen Stade Velodrome. Et felles kjennetegn er at de alltid er godt organisert, og har til og med egne souvenirer. Houllier er sikker på at de kommer til å gi god lyd i fra seg, og utfordrer derfor The Kop til å ta opp hansken. – Torsdag kommer vi til å se en kamp hvor fansen virkelig kan hjelpe oss, uttalte manageren tidligere i dag. - Marseille er beryktet for sine supportere, og de kommer helt sikkert til å gjøre seg bemerket i returoppgjøret.

Kjemper mot Cissé
En av spillerne forsvaret vårt må være ekstra forsiktige med er uten tvil Didier Droga. Den mørkhudede spissen kjemper med ”vår egen” Djibril Cissé om toppscorertittelen i Frankrike. Han er foreløpig tre ligamål bak Cissé – og betegnes som en av de beste spissene i ligaen. Marseille betegnes i det hele tatt som et offensivt lag som gjerne opptrer med liten respekt for motstanderen. Det gjør at de vinner en del kamper, men de blir også ofte straffet. Av Liverpools franske spillere er ironisk nok mange skadet foran dette oppgjøret, men Cheyrou, Pongolle og Traore kan være aktuelle i løpet av nitti viktige minutter på Anfield i morgen kveld.