Houllier: - Vi vil bli nr.4

Liverpools manager er overbevist om at de røde fra Anfield greier kvalifisering til Champions League. Thailands statsminister avviser rykter om at han ønsker å ha kontroll i LFC.

- Lykken snur seg

Gérard Houllier kunne i dag berolige alle som ikke tror at Liverpool greier å komme seg opp på den berømte fjerdeplassen og dermed kvalifisering til Mesterligaen.  Manageren sier også at det nå må være slutt på uflaksen:  - Vi vet hva som skal til for å komme på fjerdeplass, og jeg er overbevist om at vi vil greie det.

 

- Vi har hatt for mye uflaks i det siste til at det skal vare gjennom resten av sesongen.  Vi må bare fortsette å

vise den samme innstilling og innsats, og jeg er overbevist om at vi vil oppnå det vi ønsker.

 

- Vi har hatt en vanskelig sesong når det er snakk om skader, men jeg synes den fotballen vi har spilt har vært god.  Vi fortjente ikke å tape mot Southampton på søndag, noe til og med deres manager var stor nok til å innrømme.  Vi hadde flere sjanser enn de hadde, og også flere skudd på mål.

 

- Denne uka har vi en virkelig sjanse til å sette vårt preg på ligaen.  Det er fire eller fem lag som kjemper om fjerdeplassen, og vi vil gi alt for at det skal bli oss.

 

Rapporter om at manageren ikke møtte til gårsdagens veldedighetsmiddag p.g.a. sykdom synes dermed ikke mer alvorlige enn at sjefen i dag kunne stille opp til den planlagte pressekonferansen på Melwood.

 

Vil kun investere

Representanter for Thaksin Shinawatra, statsministeren i Thailand og milliardær, fastholder at man har vært i samtaler med Liverpool angående kjøp av en aksjebeholdning.  Man avviser imidlertid at dette er noe forsøk på å få kontroll i klubben, og at investeringen først og fremst vil være rettet mot å styrke fotballen i Thailand.  – La oss gjøre det helt klart, vår intensjon er ikke å ta over alt.  Vi ønsker bare en viss adgang og et samarbeid.

Vår interesse er kun å hjelpe fotballen i vårt hjemland.  Vår statsminister har allerede snakket med formannen i Liverpool, men vi kan ikke gå inn på detaljer om dette.  Vi har fortalt dem om våre intensjoner, vår interesse, og de har ikke kommet tilbake i et offisielt ærend. 

Det er tidligere blitt uttalt av konsortiumet fra Thailand gjerne vil at Liverpool skal hjelpe til med å få i gang et ungdomsakademi for de største talentene i Thailand, og at man på Anfield skal være åpne for å hente inn spillere herfra som er gode nok.