Houllier 100% sikker på å bli

Houllier sikker på å bli værende på Anfield, men blant engelske aviser er Rafael Benitez favoritt til å overta. Villa interessert i Baros? Dudek møter EM-klare nasjoner. Diao og Diouf utelatt av Senegal. Eks-spillere frigitt.

Selv om engelsk media fortsetter spekulasjonene rundt et managerskifte på Anfield denne sommeren, er Gerrard Houllier i øyeblikket helt sikker på at han blir værende.

 

- Jeg har møtt daglig leder Rick Parry for å starte forberedelsene til neste sesong, og hvis dere spør meg om jeg er 100% sikker på å være her neste sesong, så er jeg det. Styret er klar over at vi har kvalifisert oss for Champions League tre ganger på seks år. Jeg kan ikke forhindre eller stoppe ryktene, men spekulasjonene er bare noe stort tull.

 

I engelske aviser seiler Valencias trener Rafael Benitez (44) opp som den største favoritten til å overta etter Gerard Houlllier. Der hevdes det også at Parry reiste til Spania i går, noe som ytterligere setter fart i spekulasjonene om at han skal forsøke å hente spanjolen til Merseyside . Men også en annen kandidat, Charlton-manager Alan Curbishley, ryktes å befinne seg i Spania. Den spanske sesongen avsluttes for øvrig i morgen. I motsetning til andre rapporter skal Celtic-manageren Martin O’Neill ikke være blant de heteste kandidatene. I tillegg hevdes det at det planlagte styremøtet på torsdag blir avlyst fordi Rick Parry skal på familieferie til Barbados!

 

 

Aston Villa interessert i Baros?

Milan Baros har slitt med å få tillit av manager Gerard Houllier. Ifølge L’Equipe skal Aston Villa ha henvendt seg til spillerens agent Pavel Paska.

- Aston Villa har akkurat kontaktet meg angående Baros, uttalte Paska, uten å avsløre flere detaljer. Milan Baros står bokført med 14 scoringer på 61 kamper for Liverpool.

 

Dudek møter EM-klare nasjoner 

Jerzy Dudek er tatt ut i den polske 24-mannstroppen til treningslandskampene mot Hellas i Szczecin 29.mai og mot Sverige i Stockholm 5.juni.

 

Diao og Diouf utelatt

Landslagstroppen til Senegals privatlandskamp mot Guinea i franske Charlety 29.mai og VM-kvalifiseringen mot Kongo 5.juni i Dakar er offentliggjort. Salif Diao har slitt med skader og formsvikt denne sesongen og er ikke tatt med. Det er naturligvis heller ikke El-Hadji Diouf som er suspendert i de fire neste VM-kvalifiseringskampene, og av den grunn også uaktuell mot Guinea.

 

Eks-spillere frigitt

Phil Babb og Jason McAteer i Sunderland og Pegguy Arphexad i Coventry er alle frigitt av sine respektive klubber.