Houllier forsvarer spillesystemet

Owen har vært eneste rene spiss i de to siste kampene, men Houllier fornøyd med spillesystemet. Macca om Owen og Real Madrid. Cheyrou stor tro Cissé. Billetter til UEFA-cup-finalen fra 15.mars. Fire kjemper om å vise Premier League på tv.

Med Emile Heskey, Florent Sinama-Pongolle og Milan Baros uaktuelle i startoppstillingene mot både Everton og Bolton har Gerard Houllier kun hatt mulighet til å stille med en ren spiss i Michael Owen.  Kritikere synes storscoreren blir vel ensom i en slik rolle, og spilleren står nå uten nettkjennng i de ni siste kampene. Gerard Houllier forsvarer imidlertid spillesystemet, og legger vekt på at støtten fra midtbanen er viktigere enn hvor mange spisser som benyttes.

 

- Jeg vet at folk tror at Michael Owen spiller alene, men det er ikke tilfelle. Han er selvfølgelig ikke alene. Han har fire spillere til å støtte og hjelpe seg. Det handler ikke om hvem som spiller på topp, men det handler om hvordan man spiller som lag og hvem som kommer framover fra midtbanen for å støtte Michael. Jeg er fornøyd med spillesystemet vårt og hvordan det fungerer. På et tidspunkt kommer Michael til å begynne å score mål. Jeg er totalt avslappet og er sikker på at målene kommer heller før enn senere.

 

McManaman om Real Madrid og Michael Owen

Steve McManaman spiller eventuelt sin første kamp på Anfield i dag etter at han dro til Real Madrid i 1999. Den nåværende City-spilleren innrømmer at det å flytte til Spania var det beste han har gjort. McManaman vant to e-cup-triumfer med den spanske hovedstads-klubben, men vil ikke oppmuntre Owen til å dra til sørligere breddegrader.

- Michael har 18 måneder igjen av kontrakten og jeg vet ikke hva han kommer til å gjøre. Han har et lite barn, og ser ut til å være etablert der han bor. Hvis han spurte meg om hvordan Real Madrid var, ville jeg si at det var den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt. Men jeg vil ikke si at han definitivt bør dra dit. For meg var det riktig tid å reise. Kjæresten min var ferdig med studiene og jeg ville reise. Jeg kjenner Michaels kjæreste Louise veldig godt, og de begge ser veldig fornøyde og etablerte ut her med familiene sine. Så hvorfor reise, da?

 

Cheyrou med stor tro på Cissé

Det forventes at Djibril Cissé undertegner for Liverpool etter sesongslutt. I så fall har Liverpool-fansen virkelig noe å glede seg til, mener Bruno Cheyrou.

- Cissé er en av de beste spissene i Europa. Han kan bli den beste i løpet av de neste tre årene. Han har stor, stor fart, og er trolig raskere enn Thierry Henry. Jeg sier ikke at han er bedre, men han er raskere. Han kan score mange, mange mål for Liverpool. Han er toppscorer i Frankrike denne sesongen, og jeg tror han kan score 20-25 mål i Premier League. Spørsmålet er hvor lang tid han trenger for å tilpasse seg. Jeg spilte på samme franske lag som Cissé, og jeg vet at han vil bli et godt kjøp for Liverpool.

 

Billetter til UEFA-cup-finalen selges fra mars

Finalen i UEFA-cupen spilles på Nya Ullevi i Gøteborg 19.mai. UEFA selger billetter på uefa.com fra 15.mars til 2.april. Det er 9000 billetter i nøytral seksjon som legges ut for salg. Overskrider antall bestillinger antall tilgjengelige billetter foretas loddtrekning. Billetter finnes i fire kategorier fra €50 til €120. Når finalistene blir kjent 6.mai, tildeles hvert av lagene 11000 billetter. Disse vil bli solgt fra de respektive klubbenes billettkontor.

 

Fire kjemper om tv-rettigheter

Etter det Kampanje kjenner til så er det fire aktører som er interessert i tv-rettighetene til Premier League for de neste tre årene her i Norden. I tillegg til Canal+ og Modern Times Group (MTG), selskapet som eier TV3/Viasat, la også Sportfive og IMG inn konkrete bud før fristen gikk ut. De to sistnevnte er rettighetsselskaper, og skulle et av disse få tilslaget vil de trolig forsøke å videreselge rettighetene, noe som vil fordyre rettighetspakkene ytterligere. Det er likevel grunn til å tro at den reelle kampen står mellom Canal+ og MTG. Sentrale personer i det norske rettighetsmiljøet regner med at det vil falle en avgjørelse i slutten av februar.