Houllier og Kirkland tror på avansement

Finnan skryter av stemningen på Anfield. Bekreftes at syv U19-spillere frigis. Lee Peltier uttatt på England U18. Runcorn venter i semifinalen i Liverpool Senior Cup. Canal+ med tv-rettighetene til alle PL-kampene.

De røde må ha minst en scoring på Stade Velodrome i returoppgjøret etter at Olympique Marseille fikk med seg et svært viktig bortemål i gårsdagens UEFA-cupkamp på Anfield. Gerard Houllier og Chris Kirkland har imidlertid god tro på avansement.

- Hvis vi hadde vunnet 1-0 så hadde det vært et godt resultat. Jeg ser det som en fin utfordring og en god mulighet for oss. Jeg tenker å dra til Marseille for å prøve å avansere. Uheldigvis slapp vi inn et bortemål, men jeg kan ikke si at det var ufortjent at det ble uavgjort. Folk fikk ikke se det virkelige Liverpool på banen i går, og jeg vet at vi kan spille langt bedre, uttaler Houllier.

 

Liverpool har scoret i alle UEFA-cupkampene denne sesongen (13 mål på 7 kamper), og Chris Kirkland ser ingen grunn til at de ikke skal score i Marseille også.

- Vi vet at vi må dra dit for å skape sjanser og score mål. Jeg tror at vår innstilling må forandres etter å ha sluppet inn mål, fordi vi må ha det bortemålet. Jeg tror vi kan klare det. Jeg vet ikke hvordan de har tenkt å spille der nede. Man forventer at de skal angripe oss mer på deres hjemmebane, men de kan også bare gå inn for å holde nullen. Vi kan ikke tenke på hva de kommer til å gjøre likevel. Vi må gå ut der og gjøre jobben vår. Jeg vil ikke si at de er favoritter med tanke på hvordan vi har spilt på bortebane. Vi har scoret mål uansett hvor vi har reist.

 

Steve Finnan skryter av stemningen på e-cup-kvelder på Anfield.

- Når man går ut på banen, kan man føle en annen atmosfære, og det er ingen tvil om at e-cupkamper på Anfield er noe spesielt. Støtten er alltid god. Det er en bra følelse. Hver kamp er stor når man har kommet til denne fasen av turneringen. Å få spille i slike kamper var noe av grunnen til at jeg kom til klubben.

 

Syv U19-spillere frigis

I dag bekrefter liverpoolfc.tv det vi nevnte på tirsdag, nemlig at ingen av U19-spillerne som fremdeles oppholder seg på akademiet vil bli tilbudt nye kontrakter av klubben. Det betyr at Paul Harrison, Steven Gillespie, Adam Flynn, Andrew Wright og Jason Massie frigis når akademi-kontrakten utløper ved sesongslutt, samt at Stephen Vaughan og Mark Smyth får sine profesjonelle kontrakter terminert. Ingen avgjørelse er foreløpig tatt angående Chris Butler, som har vært ute store deler av sesongen grunnet kneskade. Fra dette kullet er allerede David Raven og Darren Potter oppgradert til å trene på Melwood og blir der minst en sesong til.

 

Lee Peltier på England U18

Kaptein og midtstopper på Liverpools U17-lag, Lee Peltier (bildet), er for første gang tatt ut i troppen til det engelske U18-landslaget som møter Belgia i privatlandskamp på Sixfields Stadium i Northampton onsdag 31.mars.

 

Dato og motstander i Liverpool Senior Cup

Liverpools reservelag, eller U19-laget som de røde har benyttet, møter Runcorn FC i semifinalen i Liverpool Senior Cup. Kampen spilles på Halton Stadium i Widnes tirsdag 23.mars kl. 20.30. Om den andre finaleplassen kjemper Everton og Southport.

 

Canal+ kan vise alle PL-kampene

Som kjent har Canal+ fornyet avtalen med FA Premier League om å vise Premier League-kamper eksklusivt i ytterligere tre år i Norden, det vil si sesongene 2004/05, 2005/06, 2006/07. På spørsmål om hvor mange kamper de kommer til å vise i denne perioden svarer Bente Klemtesdal, daglig leder i Canal+ Norge, følgende til Fotball- og Spilleavisen Tips:

- Tilbudet vil i hvert fall ikke bli mindre. Vi har rettighetene til alle kampene i denne perioden. Detaljene spikres på et senere tidspunkt.