Houllier rasende på linjemannen

Gérard Houllier var rasende på linjemannen som ikke annulerte Beatties offside-mål etter kampen i Southampton i dag. Manageren støtter imidlertid Michael Owen, og sier han vil fortsette å ta Liverpools straffespark.

Liverpool-manager Gérard Houllier var rasende på linjemannen etter dagens kamp i Southampton. Han mente at linjemannen burde ha vinket for offside på Southamptons første mål, og TV-reprisene viste med all tydelighet at Houllier var sint med rette.

Houllier uttalte at Beattie var et par-tre meter i offside da han fikk ballen fra Phillips, og at han mente at dette var en kamp som Liverpool burde vunnet. I tillegg backet han opp om Michael Owen etter en ny straffemiss, og gjentok nok en gang at Liverpools nummer 10 vil fortsette å ta sitt lags straffespark også ved neste korsvei.

- Vendepunktet i kampen ble det første målet, og linjemannen gjorde en stor feil da Beattie var tydelig et par-tre meter offside. Hvordan kunne han unngå å se det? Vi hadde flere sjanser enn Southampton, og deres målvakt var kampens beste spiller. Det forteller alt om denne kampen, mente Houllier.

- Dette ble en kamp vi ønsker å glemme så fort som mulig, ettersom vi føler oss urettferdig behandlet av linjemannen, i tillegg til at vi ikke var gode nok foran mål. Det er alltid vanskelig å omstille seg etter å ha spilt en europacup-kamp, og vi visste vi ville slite med å spille opp mot vårt beste, la han til.

- Jeg er ikke bekymret for Michael Owen. Han trenger sin manager nå, ettersom han går gjennom en dårlig periode. Men han vil bli det første navnet jeg setter ned på papiret når jeg skriver lagoppstillingen til neste kamp mot Portsmouth, og han vil fortsette å ta våre straffespark, uttalte Houllier etter kampen.