Houllier roser sine menn

Manager Gerard Houllier er full av lovord til sine spillere etter gårsdagens cupavansement. Spesielt trekker han frem Jamie Carragher og Stephane Henchoz, samtidig som han mener at Michael Owen også gjør stadige fremskritt. U-19 banket Manchester United.

 

Gerard Houllier roser sine spillere etter gårsdagens cupavansement på bekostning av Newcastle. Spesielt trekker han frem den defensive duoen Jamie Carragher og Stephane Henchoz, men han mener også at Michael Owen gjør stadige framskritt etter skadeavbrekket.

 

- Jamie Carragher er en spesiell person og en flott personlighet som du trenger i ethvert lag. Han skulle egentlig spilt for reservelaget på mandag, men jeg trakk han ut av troppen fordi jeg ville ha Carra på førstelaget mot Wolves på onsdag, og han skuffet ikke der heller. Han går alltid foran med helhjertet innsats og var meget solid mot Newcastle, slår Houllier fast.

 

- Stephane Henchoz var også tilbake som midtstopper, og spilte meget bra sammen med Sami Hyypiä. Vi har savnet både Jamie og Stephane i store deler av denne sesongen. Nå er jeg bare en fornøyd og stolt manager, fordi vi vant en vanskelig kamp mot en god motstander, og vi spilte bra. Når Newcastle fikk rom og tid viste de hvor godt lag de egentlig er. Men i andre omgang nektet vi dem nettopp rom og tid, og angrep dem.

 

Houllier: - Owen snart tilbake i sin beste form

Noe uventet vanket det også ros for Michael Owen på topp, som Houllier mente gjorde manns jobb trass i at han til tider var litt anonym i går. Manageren la ikke særlig vekt på at han ikke har scoret på de tre siste kampene etter comebacket.

 

- Jeg forventer ikke mirakler fra Michael etter at han har vært ute i tre måneder, men han blir bedre hele tiden. Han oppholder to forsvarere store deler av kampen, og det gir rom som andre spillere kan utnytte. Jeg er godt fornøyd med Michael sin innsats i går. Det er mer ved hans spill enn bare det å score mål, mener Houllier.

 

U-19 banket United

Mark Smyth var dagens mann med to scoringer da Liverpool U-19 banket Manchester United hele 3-0 på akademiet i går. Han scoret ett mål i begge omganger, mens United-forsvarer Mark Howards selvmål fastsatte sluttresultatet til 3-0 da han prøvde å klarere et innlegg fra Robbie Foy.

 

Rapportene forteller om en meget bra kamp fra de rødes side, og seieren over rivalen fra andre enden av East Lancs Road var fullt fortjent. Til tider ble det levert feiende flott fotball fra hjemmelagets side, og kaptein David Raven uttalte følgende etter kampen:

 

- Det var en meget flott seier, og alle spilte bra i dag. Det er alltid morsomt å slå Manchester United.