Houllier slår tilbake mot Boumsong

Etter utfallene fra Boumsong mot Houllier, slår manageren nå tilbake. Kamper flyttes i påsken? Utlånsavtalen med Paul Jones forlenges? Reservelagskamp avlyst.

Jean-Alain Boumsong har de siste dagene kommet med bitre utfall mot Gérard Houllier etter at en avtale alle trodde var i orden falt igjennom før jul. Boumsong har kritisert Houlliers oppførsel, og mener han har gått fra sitt ord. Houllier på sin side sier at Liverpool trakk seg ut da midtstopperen og hans agent la opp til budrunde på lønna. Begge parter er enige om er at Boumsong og Anfield-klubben inngikk en muntlig avtale om overgang for et halvt års tid siden. Det videre forløpet strides nå partene om. Mens Boumsong hevder Houllier aldri kom tilbake til ham da avtalen skulle fullføres, letter nå Liverpool på sløret og sier at avtalen ble brutt da agentens hans innledet til budrunde mellom flere klubber for Bosman-spilleren. – Det Boumsong sier er feil. Det vet Auxerre og deres direktører. Spilleren gav meg hans ord, og vi tok hverandre i hånda. Alt var klart, inkludert lønna og lengden på kontrakten. Senere fant vi ut at 24-åringen og hans agent innledet til en budrunde mellom flere store klubber. Overgangen til Rangers er kun basert på penger. Jeg har alle relevant fakser liggende for dem som virkelig er interessert i å se hva som har skjedde i denne saken, avslutter Houllier.

 

Påskekamper flyttes?
Charlton skriver på sin offisielle hjemmeside at kampen på Anfield 2. påskedag er flyttet. Ny dato er ukjent. Aktuell dato kan være 14. april, dersom Liverpool ikke henger med i UEFA-Cupen. Dersom de røde avanserer blir kampen utsatt ytterligere, skriver London-klubben. Bakgrunnen skal være at Arsenal-Liverpool vil bli satt opp som TV-kamp og flyttet til søndag 11. april. Verken Sky Sports eller Liverpool FC har bekreftet disse opplysningene.

Jones forlenger avtalen?
Etter det vi forstår kan det være aktuelt å tilby Paul Jones en forlenget utlånsavtale. Dette på grunn av usikkerhet omkring når Chris Kirkland er tilbake fra skade. 36-årige Jones har spilt to kamper etter overgangen fra Southampton og er en trygg mann å ha på benken. Avtalen på Anfield går ut 6. februar. Dersom Kirky ikke snart trener for fullt, kan det bli en ny måned for Jones hos favorittklubben hans.
Chester City har keeper problemer og skal ha undersøkt muligheten av å knytte til seg Pegguy Arphexhad fra Coventry. Den tidligere Liverpool-reserven bor fortsatt på Merseyside.

Været ødela comeback for Baros
Tsjekkeren spiller trolig fra start i reservelagskampen mot Bolton i kveld. Milan har vært ute med ankelbrudd siden september og Houllier ønsker å gi spissen minst en omgang. Været i England har vært preget av kulde og snø de siste dagene. Kampen er derfor flyttet til Lancashire County FAs bane i Leyland. Vi legger ut en rapport etter kampslutt.
Oppdatert kl 14.14: Dommeren har etter en innspeksjon av banen klokken 13.45 avlyst kampen pga vinterværet i England. Middlesbrough-Arsenal i ligacupen er ogås avlyst i kveld. Neste mulighet for Baros er kommende mandag. Reservene spiller da hjemme mot Newcastle.

Owen og Gerrard nominert
Michael Owen og Steven Gerrard er blant de seks som er nominert til hedersprisen ”Merseyside Sports Personality of the Year”. De to er nominert sammen med Evertons Wayne Rooney og Thomasz Radzinski. Rugby-helten Ben Kay og Beth Tweddle (tok VM-bronse i turn) er også blant de som kjemper om tittelen. Det hele avgjøres 2. februar.